Hamann vinde un BMW M6 Mirror cu 105.000 euro

Unele mașini nu apucă să vadă care-i rostul lor pe lumea asta, că imediat le ia câte un tuner din fașă, le îndoctrinează, apoi le vinde către cel mai interesat client.

Tunerii de la Hamann au cumpărat un BMW M6, cu peste 90.000 de euro mai ca sigur, i-au adăugat un wide body kit de-al lor, niște jante de 21 inci Anniversary EVO Hyper Black, plus câteva inserții de interior, apoi l-au tot plimbat pe la saloane și expoziții pentru a-și face reclamă. Bănuim că mașina a mers pe roți mai mult pentru ședințe foto și filmări, pentru că are doar 450 de kilometri la bord. Adică-i aproape nouă.

web-car_01

Sub capotă nu s-a umblat la motorul V8 de 560 CP și 680 Nm, dar nu-i deloc greu să mai scoți încă 100-200 de CP din el dacă ești suficient de ambițios. Chiar ar fi o idee bună, mai ales că-i genul de mașină pe care o scoți ocazional pentru liniuțe pe aeroport. Cu body kit-ul ăsta sufiecient de agresiv pentru a intimida chiar și un Nissan GT-R, n-ar fi rău să ai un as ascuns sub capotă.

web_04

Culoarea este însă cea care face mașina asta specială – „stealthgrey”. Nu-i chiar o culoare care te camuflează de ochii lumii așa cum sugerează numele, ci mai degrabă una în care se reflectă tot ce te înconjoară. Nu o să ai talentul lui Houdini de a dispărea în mulțime, dar o să ai talentul de a aduna grupuri de oameni în jurul tău, mai ceva ca la Alba-Neagra. Acum mașina este de vânzare pentru 105.000 euro. Având în vedere că s-a investit destul de mult în ea și este aproape nouă, nu credem că-i o afacere rea.

Sursa – Hamann

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account