Imagini noi cu BMW Seria 6 Coupe Concept

Au aparut pe internet noi imagini cu BMW Seria 6 coupe. In weekendul care a trecut BMW a dezvaluit intr-o forma de concept viitoarea generatie BMW Seria 6, care este programata pentru lansare in 2011. BMW Seria 6 coupe Concept va debuta la Salonul auto de la Paris la sfarsitul acestei luni.

Noul concept demonstreaza experienta pe care marca germana a acumulat-o in peste 70 ani in care a construit coupe-uri sportive si elegante. Toate simbolurile clasice BMW sunt prezente si la acest concept, inclusiv capota alungita, consola fata scurta, compartimentul pasagerilor pozitionat spre partea spate, si o linie joasa a caroseriei, ce incorporeaza o linie dinamica a plafonului.

Coupe-ul 2+2 mosteneste cateva elemente de design de la CS Concept si se aliniaza la limbajul de design intalnit la noul Seria 5 si Seria 7. Ca si la noul cinciar si noul septar, stilul la interior a evoluat la nivelul luxului, cu linii fluide si materiale de calitate mai buna. BMW ramane fidel elementelor de design de baza, conceptul BMW Seria 6 coupe continuand sa beneficieze de plansa de bord orientata catre sofer, ceea ce subliniaza caracterul sportiv al lui BMW Seria 6.

[Sursa foto: Autocar UK ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account