Weekend MINI: Lansare MINI Countryman si lansare la apa MINI Zburator la RedBull FlugTag

Weekendul acesta a avut in prim plan marca MINI, care a sarbatorit lansarea mondiala pe piata a noului MINI Countryman, primul MINI cu patru usi, cu lungime de peste patru metri si cu tractiune integrala ALL4. Evenimentul de lansare s-a desfasurat la sediul Automobile Bavaria din Baneasa.

MINI Countryman deschide un nou segment important pentru marca britanică. Primul cross-over al mărcii oferă în premieră un sistem de tracţiune integrală, patru uşi, un plus semnificativ de spaţiu şi noi concepte inovative la interior precum MINI Central Rail sau MINI Connected care permite folosirea unei serii de aplicaţii speciale în maşină, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de ştiri printr-un reader RSS.

In Romania preturile pentru MINI Countryman incep de la 21.142 Euro cu TVA pentru MINI One de 98 CP. Cel mai scump model este MINI Cooper ALL4 S, cu preturi incepand de la 29.884 Euro cu TVA. Modelul expus astazi la lansare, un MINI Cooper, avea pretul de 33.094 Euro cu TVA, din care dotari optionale in valoare de 9.472 Euro cu TVA.

La lansare au fost prezenti si o serie de membri ai comunitatii de entuziasti MyMINI, care dupa lansare au mers la RedBull FlugTag 2010 pentru a incuraja MINI Zburator ce s-a lansat si el astazi…la apa.

MINI Countryman Zburător este proiectul lui Alexandru Mirea si si-a propus sa surprindă o parte din valenţele noului model şi ale mărcii: extrovertit, unic, îndrăzneţ. Modelul creat de artist a preluat forma MINI Countryman şi i-a adaugat două aripi mari, inspirate din logoul mărcii.

MINI Countryman a fost masina oficiala a evenimentului RedBull FlugTag 2010, iar MINI Zburator a dovedit ca este cu adevarat versatil si se descurca in toate mediile si a zburat putin, dupa care a plonjat in apa de la inaltimea de sase metri.

Reamintim echipa care a lansat MINI Zburator la apa: jurnalistii Tudor Bratu (ProMotor), Cristina Chipurici (Pyuric, blogger), Georgiana Mitroi (The One) şi Nono Semen (ProFM), alaturi de Alex Seremet (@BMWRO) si Alex Mirea, artistul creator al acestui vehicul zburator.

La final, asa cum v-am obisnuit la fiecare eveniment, va invitam sa urmariti galeria foto, care cuprinde atat imagini de la lansarea MINI Countryman, cat si de la FlugTag 2010.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account