O noua redare a viitorului Seria 6

In timp ce exista o mare varietate de fotografii spion cu noul BMW Seria 5, modelele de test a generatiei urmatoare BMW Seria 6 stau inca retrase. Noul 6 este programat sa fie dezvaluit in a doua jumatate a anului viitor, cu vanzari ce vor incepe in 2011.

Pentru a inlocui lipsa de fotografii spion, mai multi artisti in redari si-au folosit abilitatile lor in crearea a ceea ce cred ei ca va arata urmatorul Seria 6. In timp ce prestarile precedente au fost bazate toate pe limbajul de design al CS Concept, aceasta ultima imagine are o abordare unica, in ciuda unor influente de design Z4.

Dar ce stim cu adevarat despre urmatoarea Serie 6?

new6ercab

Ei bine, pentru inceput, acesta va veni in trei arome: coupe, decapotabila si atotputernicul M6. De asemenea, BMW Seria 6 din 2011 este putin mai lung si mai mare decat generatia actuala. Aspectul general al Seriei 6 va merge mai departe, BMW a mentionat ca noul 6 va evolua, dar va pastra imaginea sportiva a actualului model. Asa cum s-a semnalat si la noul concept CS, BMW va abandona caracteristicile de proiectare incomode ale portbagajului in favoarea unui design mai simplificat.

Farurile vor semana in unele privinte, cu cele ale conceptului CS. Ne asteptam, de asemenea, la o grila fata mai mare decat ca de obicei, o tendinta vazuta in cele mai recente modele.
Seria 6 de 2011 va oferi mai mult spatiu pentru pasagerii din spate. In acelasi timp, ea va primi un cockpit sportiv, cu o consola orientata mai mult spre sofer, o tendinta vazuta in cele mai recente modele de BMW sau concepte.

Pentru a ne da speranta chiar mai mult, conform CEO BMW America de Nord, Jim O’Donnell, viitoarea Serie 6 va fi radical diferita de stilul autoturismelor actuale. Cel mai aratos BMW din ultimii ani, spune seful SUA.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account