Poate sa fie acesta viitorul BMW Seria 6 GT?

Cei de la BMW isi maresc eforturile de marketing, cu o promovare senzationala, in jurul urmatoarei generatii de Seria 6. Daca pana de curand, majoritatea stirilor legate de BMW, erau concentrate asupra Seriei 5 din 2011, de cateva saptamani se vorbeste numai despre aparitia Seriei 6 reproiectata. Doar de o luna, am aflat pentru prima data ca cei de la BMW vor mari familia Gran Turismo, adaugand un vehicul sport premium in 4 usi etichetat BMW Seria 6 GT.

Astazi, o interpretare la cea ce pare a fi un model BMW coupe in 4 usi, a fost scos pe forumul Germancarzone. Chiar daca nu sunt stiute alte detalii pana acum, masina din imagine pare sa se incadreze in profilul 6 GT.

bmw4dcoup

Seria 6 GT-ul va fi o evolutie a unui vehicul coupe sport si va fi primul coupe BMW in 4 usi si cu hatchback. Ne astepetam sa vedem ca usile din spate sa fie neinramate, la fel cum este catalogata o masina coupe.


Seria 6 GT va avea un aspect diferit fata de 6-rul coupe sau cel decapotabil, cu grilele mai late si farurile pozitionate deasupra colturilor grilelor.
Privite din lateral farurile sunt inclinate inspre aripile fata petru a da un aspect cat mai sportiv.

Seria 6 GT va fi peste tot numai despre dinamica, performanta si eleganta, iar cei de la BMW sa uita acum la Porsche Panamera ca si concurent.
Vor fii mai multe optiuni de motoare, de la un V8 biturbo pe benzina la un hibrid sau un diesel de 6 cilindrii. Se spune ca cei de la divizia M vor oferii experienta lor in crearea unei masini cu potential unic.

Daca te intrebi ce clienti vor avea ca target cei de la BMW, atunci ar trebuii sa stii ca, clientii ideali pentru 6 GT vor fi aceia atrasi de eleganta si performata.

Ar trebui sa avem mai multe informatii pentru voi in cursul verii cand mai multe detalii vor iesi la lumina.

[Source: GCZ ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account