BMW-ul din „Înapoi în viitor” este din nou pe stradă

Pentru unii mașinile din filmele preferate sunt mai memorabile decât actorii, plot-ul sau deznodământul. Acest BMW 633 CSi se bucură acum de stăpânul care-l merită.

Înapoi în viitor este un film din anii 80 care a marcat multe copilării în America. La noi nu a prins foarte mult filmul pentru că era perioada când consumam în exces filme cu Bruce Lee și Van Damme, dar în US and A este aproape la fel de influent ca Războiul Stelelor.

v7Fh7X0qj9

DeLorean a fost mașina vedetă a filmului, dar partea a doua a adus în prim plan și un BMW 633 CSi, o mașină de decor care nu a fost menită să circule pe stradă vreodată. I s-a tăiat acoperișul, i s-a adăugat o cocoașă imensă pe capotă care nu face altceva decât să-ți provoace imaginația, plus câteva improvizații pe la roți pentru a o face să arate cât mai „futurist”.

he-BMW-633CSi-HERO-CAR-Back-To-The-Future-2-4451

Mașina este un BMW 633 CSi din 1976 cumpărată la acea vreme de producătorii filmului pentru doar 400 de dolari. După ce s-au terminat filmările a stat într-un muzeu din Missouri până când un tocilar pe nume Jeff Chabote a cumpărat-o și a început lucrul la restaurarea ei. Povestea pe larg o vedeți în clipul de mai jos.

Sursa – BMW Blog/Carscoops/gtspirit

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account