Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Seria 7: Fascinația aromelor | VIDEO

Arome BMW Seria 7 (7)

Noul BMW Seria 7 este unul dintre cele mai importante modele lansate de BMW în ultima perioada, iar acest lucru este evident prin atenția pe care bavarezii au acordat-o fiecărui detaliu. Acum, ne este prezentată Annabelle, persoana responsabilă pentru „mirosul” noului BMW Seria 7.

Sincer să fiu, nu m-am gândit niciodată până acum că există o persoană sau un departament în cadrul unui brand auto responsabil cu mirosurile mașinilor noi. Da, bănuiam că cineva se ocupă și de asta, cel puțin pentru brandurile premium și de lux, însă aș putut pune pariu că este un „job’ externalizat. Nu știu cum se întâmplă la celelalte mărci auto, însă la BMW există Annabelle, specialista în arome.

Arome BMW Seria 7 (2)

Într-o clasă în care detaliile fac diferența, performanțele dinamice, eficiența și precizia nu sunt întotdeauna cele mai confingătoare argumente. BMW și-a dat seama de acest lucru și încearcă prin noul Seria 7 să facă apel la experiențele senzoriale, iar mirosul mașinii este una dintre aceste experiențe. Annabelle, persoana responsabilă de acest proiect, lucrează de trei ani pentru BMW Group și, împreun cu echipa sa, a creat opt parfumuri diferite pentru noul BMW Seria 7. Ea spune că cele opt arome sunt unisex și că pot fi împărțite în două categorii, dar că, înainte de a da naștere acestor parfumuri, Annabelle și echipa ei au redus mirosurile brute, cele ale materialelor din construcția interiorului la minimum. După ce au reușit acest lucru au creat opt parfumuri diferite, împărțite în două „grupe”. Una dintre ele este proaspătă, „refreshing” și se încadrează în „Suita Albastra și Suita Verde” – orice ar însemna asta. Cea de-a doua grupă, mai elegantă și mai distină, aduce mirosuri „confortabile cu arome de lemn”, încadrându-se în categoria „Suita Aurie și Suita Autentică” – din nou nu prea știm ce înseamna asta.

Arome BMW Seria 7 (1)

Dar cel mai bine e să o lăsăm pe Annabelle să ne explice exact cum stau lucrurile, cum a ajuns la această meserie și cum a creat cele opt arome care să se potrivească perfect cu noul BMW Seria 7. Urmărește clipul de mai jos.

Citește și materialul BMW Seria 7 vs Audi A8.

Noul Seria 7 vs Clasa S

A apărut primul număr al revistei BMW Blog România.

Promo BBR_Nr. 1

Sursă: BMW Group

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account