Goodyear și Dunlop echipează noul BMW Seria 7 cu anvelope de iarnă

Goodyear și Dunlop furnizează aderență pe timp de iarnă prin livrarea de anvelope pentru echipare originală către producătorii de automobile de top.

Noua generație a limuzinei BMW Seria 7 este deja recunoscută pentru abilitățile sale dinamice apreciabile pentru o mașină de asemenea dimensiuni. Este echipată cu unele dintre cele mai avangardiste sisteme de control ale stabilității, tracțiunii și amortizoarelor și are inclusiv versiuni cu direcție integrală și sistem de tracțiune integrală BMW xDrive.

Dar pentru asigurarea eficienței cu care aceste sisteme transpun pe carosabil forța motrică a gamei de motorizări puternice, este nevoie și de anvelope adecvate.

Goodyear și Dunlop anunță echiparea noului BMW Seria 7 cu o gamă de anvelope de iarnă performante.

Toate aceste anvelope vor avea și însemnul * pentru a indica faptul că au fost construite de Goodyear și Dunlop pentru BMW.

SP Winter Sport 4D_205-55 R16_view 3-4 Dunlop on top_LR

Anvelopele Dunlop Winter Sport 4D cu dimensiunea 225/60R17 99H și 245/50R18 100H livrează un nivel excelent de control pe zăpadă, gheață, suprafețe umede și uscate în condiții de vreme rece, datorită profilul unic al benzii de rulare care pune un număr mare de muchii tăioase în contact cu drumul.

La fel, anvelopa Goodyear UltraGrip 8 Performance oferă beneficiile tehnologiei de top Goodyear 3D-BIS. Aceasta încorporează trei tehnologii de săpare a canelurilor și are o suprafață de contact netedă mai mare, concepute de producător pentru a îmbunătăți semnificativ frânarea pe zăpadă și a oferi tracțiune la cel mai înalt nivel atât pe zăpadă cât și pe gheață, furnizând conducătorului auto control și stabilitate.

UG8P_01

Nick Harley, Managing Director pentru Echipare Originală la Goodyear, Consumer Tires EMEA, a spus: “Piața de anvelope de iarnă este în continuă evoluție și creștere. Odată cu creșterea interesului pentru mașini mai mari, mai puternice și mai performante, este important ca și interesul pentru echiparea lor cu instrumentele adecvate pentru a face față condițiilor de iarnă să fie mai mare de-a lungul întregii Europe. Furnizarea noastră de anvelope de iarnă pentru noul BMW Seria 7 este o dovadă în plus a importanței pe care aceste produse o au pe piața producătorilor de vehicule de top din zilele noastre.”

“Noi am furnizat anvelope pentru BMW timp de mai multe decade, iar anvelopele de iarnă sunt în fruntea portofoliului nostru de produse pe care le livrăm către ei,” a conchis Nick.

BMW Seria 7

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account