BMW M4 Coupe by Vorsteiner

BMW M4 Coupe by Vorsteiner

Percepția generală despre BMW M4 Coupe este una destul de împărțită. Unii o consideră mașina perfectă, alții își doresc un plus de personalitate, iar alții doar visează la ea. Cei de la Vorsteiner însă au „prostul” obicei de a ne încânta de fiecare dată cu noi idei legate de designul lui BMW M4 Coupe, fie că vorbim despre un kit exterior sau despre un set de jante căre să te scoată din anonimat.

În cazul de față, acest BMW M4 Coupe by Vorsteiner, într-o culoare puțin subestimată – Mineral Grey – încearcă să ne demonstreze că puțină imaginație, puțin bun-gust și un fotograf talentat, te fac să te-ndrăgostești de o mașină doar uitându-te la poze. Pe de altă parte, această culoare are darul de a scoate în evidență toți mușchii lui BMW M4 Coupe și toate liniile agresive și muchiile ascuțite care transformă mașina asta într-un mic monstruleț. Și, dacă luăm în considerare și elementele aerodinamice montate de Vorsteiner, precum și setul de jante, acest BMW M4 Coupe by Vorsteiner nu are cum să treacă neobservat.

BMW M4 Coupe by Vorsteiner

Jantele alese pentru acest BMW M4 Coupe by Vorsteiner sunt noile Carbon Graphite V-FF 103 și au dimensiunile de 20×9.5 pe față și 20×10.5 pe spate, lucru care schimbă complet imaginea unui M4. Cu un profil concav al jantelor, atât pentru față, cât și pentru spate, special creat pentru ca roțile să pice la fix, noul set de jante propus de Vorsteiner aduce un bine-venit și bine-meritat plus de agresivitate. Elementele aerodinamice contribuie și ele la linia generală a mașinii, chiar dacă aportul lor este unul mai mic în comparație cu cel al jantelor. Spoilerul față, din gama EVO, facă pereche bună cu micul eleron, din aceeași gamă, mai ales că ambele elemente sunt fabricate din fibră de carbon, tocmai pentru a menține greutatea mașinii la minimum. Acest BMW M4 Coupe by Vorsteiner nu este altceva decât o demonstrație de talent, care ne demonstrează, din nou, că frumusețea se regăsește în lucrurile simple.

BMW M4 Coupe by Vorsteiner

Aruncă un ochi pe galeria foto de mai jos și convinge-te singur.

Urmărește și testul nostru video cu BMW M4 Coupe pe Transfăgărășan:

Dacă încă nu ai pus pe mâna pe numărul trei al revistei BMW Blog România, încă mai timp să ajungi la un Inmedio și să-l achiziționezi. În plus, îl găsești și la mai toate chioșcurile de ziare din țară.

Promo BBR_3

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account