BMW Seria 8 Gran Coupe Collector’s Edition – O ediție în culori speciale, dedicată pieței din Japonia

BMW Japonia a prezentat primele imagini cu BMW Seria 8 Gran Coupe Collector’s Edition, o ediție care va disponibilă doar până în iunie 2021, exclusiv pentru piața niponă.

Această ediție a fost creată pe baza modelului BMW 840i M Sport, care are propulsorul pe benzină de 3 litri, cu 6 cilindri în linie și 340 CP. În cazul acestei ediții limitate body-kit-ul M Sport este completat de eleganța detaliilor cromate, precum grila frontală, ramele care încadrează geamurile laterale și ornamentele evacuării. Aspectul rafinat este completat de jantele 729M de 20 de inch, care sunt bicolore.

Modelul BMW Seria 8 Gran Coupe Collector’s Edition poate fi ales de clienții japonezi în 4 culori deosebite. Se pot alege nuanțele de vopsea albastră sau roșie cu cromatică aprinsă, precum Tanzanite Blue II și Aventurine Red II. De asemenea este propus griul Dravit Grey. Iar din gama BMW Individual a fost selectat Azurite Black, o nuanță de negru cu reflexii ce par albastru indigo închis.

Interiorul modelelor BMW Seria 8 Gran Coupe Collector’s Edition se distinge prin scaunele cu tapițerie BMW Individual făcută din piele Merino de culoare alb fildeș. Iar plafonul este tapițat cu Alcantara.
Toate aceste selecții exclusiviste creează un design care subliniază eleganța și individualitatea gran coupe-ului bavarez și explică de ce această ediție este prezentată drept una demnă pentru a fi colecționată.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account