Gerovital
Gerovital
Gerovital

VIDEO: AC Schnitzer oferă un supliment de carbon pentru BMW i8

AC Schnitzer va prezenta la salonul auto de la Geneva setul de accesorii din carbon pentru sportivul hibrid BMW i8.

În primul rând i8-ul preparat de tunerul din Aachen pare și mai pregătit pentru o tură de circuit având arcuri sport care reduc garda la sol cu 25 mm la puntea față și 20 mm la cea din spate. Iar body-kit-ul cu elemente din carbon pare gândit să rașcheteze asfaltul și să despice mai eficient aerul.
În partea frontală se observă buza spoilerului, lamelele de pe lateralul aripilor turnate din carbon, designul nou pentru interiorul nărilor tipice BMW și priza de aer de pe partea superioară a capotei, care este străbătură de o lamelă.


Pragurile laterale, decupajul clanțelor, carcasele oglinzilor, precum și prizele de aer adăugate atât pe aripile față, cât și pe cele din spate sunt la rândul lor ornamente din carbon.
Privit din profil BMW-ul i8 accesorizat de AC Schnitzer se distinge și prin jantele de 21 de inci cu design tipic pentru tuner. Aceste jante bicolore din aliaj forjat sunt cu 4,4 kilograme mai ușoare decât jantele BMW Turbinenstyling 625 de 20 de inci.


În partea din spate au fost instalate un eleron și un difuzor de spoiler de mărimi considerabile. AC Schnitzer subliniază că pragurile laterale și difuzorul posterior cresc apăsarea aerodinamică.
Toatele elementele adăugate de AC Schnitzer sunt scoase în evidență prin contrastul cu culoarea specială Inferno Red Chrome a caroseriei.
În interior accentele sportive sunt reflectate de setul de pedale și suportul pentru picior create din aluminiu. Iar preșurile de velur sunt o tușă de rafinament.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account