Noul BMW X3 urmeaza sa fie dezvaluit la Detroit Auto Show 2010

Daca nimic neasteptat nu va aparea in urmatoarele cateva luni, urmatoarea si a doua generatie BMW X3 se va lansa la Detroit Motor Show in ianuarie 2010. Intr-un fel, ne-am asteptat ca X3-ul sa fie lansat prima data pe piata auto din SUA si Detroit este cu siguranta cea mai buna alegere.

Comunicatul de presa oficial si materiale de marketing vor fi dezvaluite publicului candva in luna decembrie a acestui an.

2010-bmw_x3-001

Noul X3 este deja unul dintre cele mai asteptate modele BMW, datorita faptului ca multi oameni cred ca o reimprospatare de design este absolut necesara, mai ales ca Audi Q5 incepe sa arate din ce in mai atragator pentru consumatorii care cauta sa cumpere o mica masina Sports Activity.


Am spus-o de multe ori inainte, dar vom continua sa va reamintim: viitorul BMW X1 se va muta pe segmentul de piata a X3-ului si implicit cea de-a doua generatie X3 va creste in dimensiuni. Zvonurile din jurul acestui nou model sunt ca va urma liniile de design ale X5-ului, mai multe colturi rotunjite si look-ul sportiv si va avea dimensiuni similare cu prima generatie de X5.

Cele mai mici SAV-uri vor masura 4.65 metri lungime, 1.85 m latime si 1.68 m inaltime, oferind o cabina si un portbagaj mai spatioase. Un design interior rafinat si imbunatatit este de asteptat, deoarece multi proprietari de BMW vorbesc despre deficienta designului la modelul actual.

Doua motoare pe benzina vor fi oferite, impreuna cu patru alegeri pentru diesel, dar in acest moment, nu se cunosc propulsoarele ce vor fi folosite. „Suspectii obisnuiti” sunt luati in consideratie, dar de asemenea, cei de la BMW ar putea avea cateva surprize pentru noi.

Update: confirmat de o a doua sursa, Scott27 de la Germancarzone.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account