BMW X3 M Competition descătușează 600 CP cu “suplimentele sportive” date de AC Schnitzer

Tunerul german AC Schnitzer propune un boost de 90 CP pentru BMW X3 M Competition, însoțit de o garanție de până la 4 ani.

În versiunea de serie, BMW X3 M Competition livrează 510 CP și un cuplu de 600 Nm din propulsorul de 3 litri cu 6 cilindri în linie. Tunerul a urcat aceste specificații la 600 CP și 700 Nm. Dar nu face pentru moment referire la plusul de perfomanțe pe care îl aduce suplimentarea cailor putere. Este de bănuit că va fi îmbunătățit sprintul 0-100 km/h executat de BMW X3 M Competition în 4,1 secunde.

De asemenea, AC Schnitzer pregătește un program de creștere a resurselor și pentru varianta standard a lui BMW X3 M, care dezvoltă în serie 480 CP și 600 Nm.

Pachetul de modificări oferite de AC Schnitzer pentru BMW X3 M nu se rezumă la propulsor. Este disponibil un kit de arcuri care coboară garda la sol cu 20-25 mm la ambele punți, în comparație cu modelul de serie.

Caracterul sportiv poate fi amplificat și la nivel vizual cu jante AC Schnitzer din aliaj ușor, în variante cu diametru de 20 sau 22 de inch. Pentru caroserie sunt oferite câteva elemente despre care AC Schnizer menționează că aduc și o mai bună apăsare aerodinamică. Este vorba despre spliterul pentru spoilerul frontal și eleronul montat în partea superioară a lunetei. Mai sunt disponibile embleme AC Schnitzer și folie de protecție pentru spoilerul din spate.

Habitaclul poate fi personalizat cu elemente precum un set de padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză, set de pedale din aluminiu, un buton rotativ al sistemului iDrive cu suprafață din aluminiu și un suport pentru cheia automobilului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account