Tuning sportiv pentru noii membri ai gamei BMW X

Datorită gamei extinse de componente M Performance din programul de Accesorii BMW Originale, fiecare dintre noile modele BMW X2, BMW X3 şi BMW X4 poate fi adaptat la preferinţele personale ale clientului şi să ofere o accentuare mai mare.

Dezvoltarea accesoriilor M Performance s-a bazat mereu pe experienţa din motorsport pe care o deţine BMW M GmbH. Toate componentele sunt construite pentru a fi integrate perfect în automobil şi permit un tuning fără pierderea de garanţie. Pe lângă accentuarea designului interior şi exterior, multe dintre accesoriile M Performance îndeplinesc, de exemplu, criterii funcţionale.

Aspect rafinat bazat pe detalii inspirate din motorsport
Inscripţia M Performance asigură o imagine extrovertită şi pune în evidenţă liniile automobilului. Concepută să asigure integrarea perfectă în designul fiecărui model, inscripţia laterală în nuanţă Frozen Black subliniază caracterul sportiv al automobilului, accentuând în special proporţiile dinamice ale caroseriei. Pe lângă inscripţia laterală, apariţia modelelor BMW X3 şi BMW X4 poate fi rafinată suplimentar cu inscripţia frontală în negru lucios – în acelaşi stil cu alte ataşamente frontale pentru aceste două modele, care au şi ele finisaje lucioase. Grila M Performance a radiatorului, de culoare negru lucios, este disponibilă pentru BMW X2. Aceasta are aceeaşi geometrie precum grila standard, dar culoarea potenţează imaginea sporitvă.

Capacele M Performance pentru oglinzile retrovizoare, din fibră de carbon, sunt un alt punct de atracţie disponibil pentru cele trei game. Acestea sunt produse manufacturier din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP). Cu numeroase straturi de acoperire şi finisaj lustruit lucios, capacele din fibră de carbon au un efect de profunzime şi un design spectaculos.

Rafinament elegant şi sportiv la interior
Interiorul modelelor BMW X2, BMW X3 şi BMW X4 poate primii o notă sportivă şi de confrot suplimentar. Datorită volanului M Performance, conducătorul modelelor BMW X2, BMW X3 sau BMW X4 păstrează o aderenţă perfectă în orice moment. Are zone de aderenţă distincte, cu tapiţerie specială, realizată din Alcantara. Această ţesătură din microfibră, similară cu pielea de căprioară, este deosebit de plăcută la atingere indiferent de temperatură şi asigură prindere optimă. Partea superioară şi cea inferioară a volanului sunt acoperite tot cu piele de înaltă calitate, aşa cum este şi panoul decorativ al volanului. Marcaj roşu de la ora 12, utilizat cu precădere în motorsport, accentuează calităţile dinamice ale maşinii, la fel cum face şi tivul transversal de culoare gri argintiu, cusut manual. Panourile decorative ale volanului sunt disponibile opţional pentru BMW X3 şi BMW X4 din fibră de carbon/piele, cu închidere centrală – fie din fibră de carbon poroasă, fie din fibră de carbon lucioasă.

Clapetele de pe volan permit conducătorului să schimbe viteza fără a lua mâinile de pe volan, facilitând astfel controlul automobilului chiar şi atunci când conduce într-o manieră dinamică. Pentru modelele BMW X3 şi BMW X4 echipate cu această dotare, padelele de schimbare sunt disponibile în fibră de carbon foarte lucioasă. Acestea sunt acoperite într-o plasă de carbon extrem de fină, îmbunătăţită cu un finisaj PUR şi o lustruire lucioasă, şi au simbolurile plus şi minus în roşu eloxat.

Covoraşele M Performance sunt realizate din catifea cu contur din piele naturală şi cusături decorative contrastante. Materialul moale le face deosebit de blânde cu tocurile de pantofi. Covoraşele din faţă, pentru conducător şi pasager, poartă inscripţia M Performance.

Gamă extinsă de seturi complete de roţi pentru vară
O mare parte din designul unui automobil este dominat perceptibil de combinaţia jantă/anvelopă. Acest lucru explică gama largă disponibilă ca parte a programului de accesorii BMW M Performance. De exemplu, pentru BMW X2 este disponibil setul complet de roţi de vară, în Styling 717 M, de 20 de ţoli. Finisajul negru mat al acestor jante din aliaj uşor, cu masa optimizată, aduce o notă extraordinară de ambianţă sportivă. Ca set complet de roţi de vară pentru BMW X3 şi BMW X4 este pachetul M Performance cu jante din aliaj uşor, de ţoli, în design Double Spoke 698 M în finisaj Orbit Grey. Şuruburile roţilor, vizibile şi cu finisaj exclusiv, sunt factori-cheie care contribuie la un aspect impresionant. Jantele de 21 de ţoli, în design Y Spoke 701 M Bicolor, sunt în prezent cele mai mare din programul de accesorii BMW originale pentru BMW X3 şi BMW X4. O astfel de jantă cântăreşte cu aproape două kilograme mai puţin decât janta cu acelaşi design şi dimensiune, aceasta datorită procesului special de producţie ce este utilizat. Aspectul bicolor cu negru drept culoare de fundal şi finisajul lustruit pe partea vizibilă fac o impresie foarte atractivă, în special datorită finisajului clar de înaltă calitate.

Instalaţie de lumini pentru o apariţie foarte eficientă
O opţiune de personalizare discretă, care adaugă şi o notă exclusivă, o reprezintă proiectoarele BMW cu LED pentru uşi. Ele înlocuiesc luminile de intrare standard şi proiectează un grafic pe sol atunci când uşa este deschisă. Selecţia motivelor include logo-ul BMW M, precum şi diverse motive dintr-un set M Performance.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account