Primele fotografii cu BMW X3 2011

BMW-X3-F25-bmw-nl2

Au aparut primele imagini cu a doua generatie a modelului BMW X3, programat sa fie lansat la sfarsitul acestei luni. Imaginile au fost publicate pe versiunea olandeza a site-ului BMW, dar nu suntem siguri daca reprezinta un teaser sau doar o greseala de marketing.

Desi nu e dezvaluita intreaga caroserie, putem vedea pentru prima oara capota si stopurile noului BMW X3, complet descoperite. Imaginile par sa provina din etapa de dezvoltare a designului si pun in evidenta cateva din trasaturile noului X3 F25.

Stopurile reprezinta clar o evolutie fata de cele actuale, si aduc un plus de distinctie noului X3. Similar lui BMW X5, stopurile de culoare rosie sunt traversate de o linie subtire de lumina alba. Stopurile au aceleasi unitati LED intalnite la celelalte modele BMW noi, trsatura comuna a gamei BMW.

Credem ca nu va mai dura mult pana vor aparea primele fotografii oficiale, si ca intotdeauna, va vom oferi cele mai complete relatari despre noul X3.

[Sursa: BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account