Premiera mondiala – BMW X4 Concept

BMW a lansat cel de-al cincilea model din gama X. Acesta va fi lansat in 2014, se numeste BMW X4 si va debuta luna aceasta la Salonul auto de la Shanghai.

Cel de-al doilea Sport Activity Coupe din gama va fi construit la uzina BMW de la Spartanburg, acolo unde se produc si modelele BMW X5, X6 si X3. Noul BMW X4 utilizeaza aceeasi platforma ca si X3 SAV, ceea ce permite BMW sa-l vanda la un pret competitiv.

Din punct de vedere al designului, BMW X4 iese in evidenta prin partea frontala, masiva dar sportiva. Grilele rinichi 3D si farurile rotunjite sunt deja omniprezente la modelele BMW nou lansate. Cadrul stralucitor al grilei este deschis in partile laterale inferioare, si care dau impresia ca aceasta ‘pluteste’ in centrul partii frontale.

La fel ca la noul treiar si la viitoarele modele Seria 4, farurile se prelungesc pana la grila rinichi, scotand in evidenta latimea ‘nasului’ si infatisarea masinii, orientata spre sosea.

Prizele laterale de aer sunt mai mari decat barele interioare orizontale, ceea ce duce la un efect vizual interesant. Si prizele de aer laterale imprumuta stilul grilei rinichi, cu barele orizontale cromate.

La partea spate, plafonul elegant de coupe face ca masina sa para mai lunga si mai dinamica. Cel mai evidentiat element al partii spate este sortul spate, care ofera o interpretare la scara mai mare a prizelor de aer mai mari de la partea frontala.

Masina are un ecartament mai mare si un centru de greutate pozitionat mai jos, si prin urmare ne asteptam ca noul SAC sa fie foarte sportiv la rulare.

Pentru versiunea concept BMW a ales o nuanta noua de vopsea, Long Beach Blue.

Dimensiuni

Lungime: 4.648 mm
Latime: 1.915 mm
Inaltime: 1.622 mm
Ampatament: 2.810 mm

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account