BMW la a 15-a ediţie Auto China Beijing 2018

Cele mai recente modele, concepte de automobile de pionierat şi dezvoltări tehnologice inovatoare sunt principalele noutăţi ale BMW la ediţia 2018 a Auto China care are loc la Beijing. Selecţia de produse noi prezentate la salonul internaţional auto în perioada 25 aprilie – 4 mai 2018 subliniază angajamentul companiei faţă de următorii paşi în strategia sa de electrificare, anunţă viitoarea sa ofensivă de modele în segmentul de lux şi sărbătoreşte succesul continuu al modelelor BMW X. În plus, gama de premiere BMW mondiale şi pentru Asia evidenţiată semnificaţia deosebită a Chinei atât ca cea mai mare piaţă auto din lume, cât şi ca locaţie de producţie pentru un număr tot mai mare de modele ale mărcii premium din Bavaria.

Standul companiei la Auto China 2018 atrage atenţia şi prin nivelurile vaste de competenţă tehnologică cu care BMW Group şi-a asumat rolul de lider în transformarea mobilităţii durabile şi digitalizate. Strategia sa corporate NUMBER ONE > NEXT stabileşte elementele acestei metamorfoze tehnologice care este considerată a fi de importanţă maximă în viitor şi care se concentrează pe ele ca bază pentru a avansa cu inovaţii în Automated driving, Connectivity, Electrification and Services (ACES / Condus Autonom, Conectivitate, Electrificare şi Servicii). BMW utilizează atât progresul făcut în aceste domenii, cât şi conceptele de automobile inovatoare pentru a-şi consolida poziţia de constructor de automobile premium al căror impact emoţional provine din designul inspiraţional, plăcerea de a conduce pentru care marca este renumită, tehnologiile de ultimă oră şi caracterul premium fără compromis.

Un alt SAV de la Shenyang: noul BMW X3, produs în China
Facilitatea de producţie din Shenyang se angajează să-ţi consolideze statutul său de loc de naştere al modelelor BMW pentru piaţa chineză. Iar Auto China 2018 va găzdui prezentarea BMW X3, care va fi produs la uzina Dadong de către joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive. A treia generaţie a modelului Sports Activity Vehicle (SAV) impresionează prin calităţile sportive sporite, echipamentele de înaltă calitate şi tehnologia de conectivitate de ultimă oră.

Individualist sportiv: noul BMW X4
Auto China 2018 va găzdui premiera asiatică a noului BMW X4. Cea de-a doua generaţie a modelului Sports Activity Coupé din segmentul premium al clasei medie captează imaginaţia prin designul semnificativ mai individual şi, totodată, aduce progrese incontestabile în ceea ce priveşte performanţa sportivă şi ambianţa premium. Sistemele de asistare a conducătorului de ultimă generaţie şi cele mai recente funcţii BMW ConnectedDrive sporesc suplimentar nivelul plăcerii de a conduce.

Sports Activity Coupé compact: noul BMW X2
Conceptul Sports Activity Coupé de succes vine acum în segmentul premium al clasei compacte. Auto China 2018 va fi locul premierei asiatice a noului BMW X2. Acest model preia versatilitatea robustă a unui model BMW X şi eleganţa sportivă a unui coupé şi le îmbină într-un design deosebit de distinctiv. Şi la fel ca stilul automobilului, plăcerea de a conduce noul BMW X2 este şi ea fără egal în segmentul său.

Atractiv la exterior, cu spaţiu generos la interior: BMW X7 iPerformance Concept
Auto China 2018 va prezenta vizitatorilor un alt membru nou al gamei de modele BMW X de succes, sub forma unui concept inovator de automobil pentru clasa de lux. Făcându-şi debutul în Asia, BMW X7 iPerformance Concept combină dimensiunile impunătoare şi un sentiment fascinant de prezenţă exterioară cu niveluri generoase de spaţiu interior şi o ambianţă interioară care exudă eleganţă şi lux. Trenul de rulare hibrid, puternic şi eficient, şi sistemul infotainment conectat inteligent subliniază progresul tehnologic încorporat de BMW X7 iPerformance Concept.

Automobil sport de lux: BMW Seria 8 Concept
Prezenţa tot mai pronunţată a BMW Group în segmentul de lux este consolidată suplimentar de un alt concept prezentat pentru prima dată în Asia. BMW Seria 8 Concept întruchipează o combinaţie de excelenţă dinamică, lux şi exclusivitate caracteristice coupé-urilor moderne ale mărcii. Designul precis şi atrăgător al conceptului este emblematic pentru noul limbaj de design BMW şi oferă o perspectivă clară asupra potenţialului dinamic excepţional al viitorului BMW Seria 8 Coupé, care urmează să intre în producţia de serie în a doua jumătate a anului 2018.

Un nou reper pentru mobilitatea electrică: BMW i Vision Dynamics

Premiera asiatică a BMW i Vision Dynamics oferă o imagine a viitorului apropiat al mobilităţii electrice, aşa cum este văzută de BMW Group. Proporţiile unui Gran Coupé cu patru uşi sportiv şi elegant, caracteristicile semnătură ale limbajului de design dezvoltat pentru automobilele BMW i, calitatea premium de necontestat şi cea mai recentă tehnologie BMW eDrive se reunesc pentru a crea o abordare deosebit de atractivă pentru mobilitatea durabilă – în curând va deveni realitate sub formă de BMW i4. Tehnologia riguros dezvoltată continuu a trenului de rulare permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 4,0 secunde şi o autonomie electrică de aproximativ 600 de kilometri.

Încărcarea electrică devine mai uşor de utilizat ca niciodată: BMW Wireless Charging
BMW a acţionat rapid pentru a oferi clienţilor o soluţie extrem de inovatoare şi uşor de utilizat pentru încărcarea bateriilor de înaltă tensiune ale automobilelor electrificate. BMW Wireless Charging oferă alimentare fără cablu a bateriei maşinii cu energie din reţeaua de electricitate. Sistemul este alcătuit dintr-o staţie de încărcare prin inducţie (GroundPad) – care poate fi instalată fie în garajul utilizatorului, fie în exterior în pământ – şi o componentă montată în podeaua automobilului (CarPad). Energia este transferată fără contact prin intermediul unui câmp electromagnetic, iar procesul poate fi iniţiat imediat ce automobilul a fost parcat deasupra GroundPad. BMW este primul producător de automobile din lume care oferă un sistem de încărcare prin inducţie a unei baterii de înaltă tensiune. BMW Wireless Charging este disponibilă acum ca opţiune pentru BMW 530e iPerformance şi BMW 530Le iPerformance produse şi vândute în China.

Progres continuu spre condus autonom
BMW Group se angajează să îşi extindă competenţa de dezvoltare în domeniul condusului automat/autonom. În acest caz, compania poate apela la numeroşii ani de experienţă şi la o bază vastă de cunoştinţe, precum şi la cunoştinţele partenerilor puternici. Un centru de dezvoltare se ridică în prezent în noul campus Unterschleißheim, aflat în apropiere de München, unde circa 1.800 de angajaţi vor contribui la determinarea modului în care va arăta următoarea rundă a progresului – de la software până la testare rutieră. Printre domeniile în care aceştia lucrează se numără dezvoltarea şi testarea a 80 de automobile de încercare, care se concentrează pe condusul foarte automat şi autonom. Aceste prototipuri, bazate pe BMW Seria 7, vor contribui la asigurarea lansării în timp util a BMW iNext. Primul automobil de serie foarte automatizat al BMW Group va fi prezentat în 2021 şi va avea ingredientele tehnice necesare pentru un condus foarte automatizat şi autonom.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account