BMW X6 Performance Unlimited destinat pietei japoneze

Dupa ce BMW a prezentat modelul MINI Savile Row destinat exclusiv pietei japoneze, iata ca anunta acum inca un model pentru aceeasi piata. BMW X6 Performance Unlimited are la baza versiunea xDrive35i si va fi oferita intr-o editie limitata de 20 unitati.

Editia speciala X6 este vopsita in nuanta silver-pearl care face parte din programul BMW Individual si este echipata standard cu un kit aero BMW Performance care include bara fata agresiva, praguri laterale, difuzor bara spate si grila rinichi neagra. X6-le este echipat cu jante din aliaj de 21 inci si e incaltat cu pneuri late. Geamurile inchise la culoare adauga inca ceva in plus acestui X6 deosebit.

La interior, BMW X6 Performance Unlimited este dotat cu alte cateva elemente din programul BMW Performance: pedale din aluminiu si panou de bord in nuanta aluminiu. Modelul poate fi identificat si dupa o emblema ce mentioneaza editia speciala, plasata in interior.

BMW X6 Performance Limited a suferit doar cateva modificari estetice, iar motorul este identic cu cel de pe modelul normal xDrive35i, si anume propulsorul de 3.0 litri cu turbocompresor, ce produce 306 CP.

BMW X6 Performance Unlimited este disponibil doar in Japonia, iar pretul este de 9.450.000 Yen (cca 84.100 EUR).

[Sursa: Carscoop]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account