2009 BMW X6 Hamann

Tunerul german Hamann a dezvaluit detaliile de la ultimul lor model BMW modificat : X6, o masina care este o combinatie perfecta intre un SUV si un coupe sport. Se ofera un nou kit de caroserie care are o bara fata cu LED-uri pentru zi, aripi evazate, un nou spoiler spate, un mic eleron si jante Design Edition Race pe 23”.

Clientii pot alege intre un spoiler mai mare sau mai mic pe spate si pot de asemenea sa comande o noua capota fabricate din fibra de carbon. Designul noului kit de caroserie Hamann are o aerodinamica foarte buna si genereaza un flux maxim de aer peste silueta masinii.

Mai multe poze

BMW X6 Hamann are un pedalier din aluminiu de calitate superioara, volan sport si foarte multe insertii de carbon in interior. S-a vrut si o crestere a performantelor dinamice ale masinii si s-au pregatit cateva imbunatatiri pentru toate versiunile de BMW X6. xDrive 35i are 360 CP si poate sa ajunga la 275 km/h dupa anularea limitarii electronice a vitezei.

Dieselul xDrive 30d a primit de asemenea cativa cai putere sub capota si ajunge la 265, iar xDrive 35d are acuma 320 CP si un cuplu maxim de 660 Nm. Inginerii de la Hamann Motorsport inca lucreaza la un kit de motor pentru xDrive 50i si se preconizeaza ca il vor termina pana la finalul anului.

Aceste modificari facute de Hamann scot in evidenta BMW X6 si cu siguranta masina va atrage multe priviri pe strada.

Articolul original este scris de Adrian Prisca de la Fancy Tuning [link http://fancytuning.com]

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account