Noi poze spion: BMW X6 ActiveHybrid 2010

Primul vehicul 4×4 hibrid dezvoltat vreodata de BMW este in stadiul final de testare. BMW X6 ActiveHybrid si-a facut o alta apritie, dar de aceasta data pe pamant American in apropierea uzinei Spartanburg, Carolina de Sud.

BMW X6 Hibrid este un hibrid in 2 versiuni, unul fiind bazat pe un motor pe benzina cu 8 cilindrii, care a fost facut la comanda pentru a indeplini cerintele unui SAV.

Cel nou, un X6 “verde” va utiliza in mod dublu sistemul ActiveHybrid, care are modul discret la cuplu mare, viteza mica de conducere, precum si viteza mare la croaziere.

2010-bmw-x6-hybrid-photos-001

Cele doua-moduri hibrid folosesc aproximativ cu 20% mai putin combustibil decat consumul unui vehicul cu motor cu combustie interna. BMW foloseste o baterie hibrida avand in compozitie nichel si metal pentru cererile initiale si, spre deosebire de alte automobile, motoarele hibride BMW nu se vor folosii de dezactivare cilindrilor. Se zvoneste ca sistemul va facilita de franare regenerata si de tehnologia Start / Stop.


Stilul caroseriei X6 ActiveHybrid este aproape identic cu cel al modelului X6 5.0i , cu exceptia capotei usor mai mari, ca stil de M3.

Modelul va fi scos la vanzare la sfarsitul acestui an, impreuna cu BMW Seria 7 hibrid.

[Sursa: LeftLaneNews | foto credit: Palbay & Brenda Priddy]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account