Primele imagini cu viitorul BMW Seria 3 (G20) au “scăpat”online

După cum ne-am obișnuit, cineva găsește mereu ușile secrete ale internetului și intră în posesia pozelor cu noile modele de automobile, înainte ca acestea să fie dezvăluite oficial. Așa se întâmplă acum cu noua generație BMW Seria 3.

Mult așteptatul sedan va fi dezvăluit oficial mâine, când vom putea să vă prezentăm și noi galeria completă de poze și clipuri video, precum și informațiile tehnice. Dar până atunci forumul bimmerpost.com ne face așteptarea mai ușoară publicând imagini dedpre care ne spune că provin din configuratorul online.

Astfel, putem vedea cele trei body-kit-uri ce vor fi disponibile pentru caroserie, precum și interiorul.

Cea de a 7-a generația BMW Seria 3 are un design îndrăzneț. Farurile vor fi foarte angulare și vor include tehnologie laser. Acestea se unesc cu cele două nări care formează tipica grilă frontală BMW. Totodată ramele cromate ale celor două prize de aer sunt unite la mijloc, așa cum vedem și la noile modele BMW Seria 8 sau X5. Stopurile sunt sub forma unui L răsturnat, în stilul X4, Z4 și Seria 8. Dar lateralul aripilor frontale nu mai regăsim fantele de aer, ci doar o cută ascendentă ce continuă linia de caracter din partea inferioară a profilului. Și capota și spoilerele abundă în linii și cute, întreaga caroserie având un look ce inspiră dinamism.

Imaginile publicate pe forumul bimmerpost.com ne arată mașina în culorile  Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II și Vermont Bronze.

Interesant este că versiune de performanță M340i se distinge și prin faptul că grila frontală este în genul celei introduse de BMW Z4. Adică are design denumit “mesh”, în locul clasicelor lamele verticale.

La interior s-a adoptat designul și configurația cu care ne-au familiarizat deja noile modele Seria 8, Z4 și X5. A fost preluat și sistemul infotainment, cu un ecran central ce se unește de cupola instrumentarului de bord, care poate fi la rândul său complet digital.

Levierul schimbătorului de viteze lipsește din unele ilustrații. Dar aste se justifică prin faptul că ilustrațiile provin dintr-un configurator online care este probabil încă în lucru, nefiind încă public.

Sursa fotografiilor: bimmerpost.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account