BMW şi Tomorrowland: Premiera modelului electric BMW iX1 în prima zi a festivalului de muzică electronică din Belgia

BMW iX1 s-a încărcat cu energia pozivită de la celebrul festival Tomorrowland!

Numărătoarea inversă pentru unul dintre cele mai magice festivaluri s-a încheiat. Primul dintre cele trei weekenduri de festival a început la 15 iulie. După o absenţă de aproape doi ani, Tomorrowland s-a întors, în sfârşit – mai mare şi mai bun ca niciodată.

Parteneriatul dintre BMW Belux și Tomorrowland

BMW AG promovează o expansiune internaţională a strategiei sale muzicale din 2019, muzica fiind unul dintre cei mai importanţi piloni ai mixului global de marketing al BMW. „Muzica inspiră, modelează amintirile şi încurajează oamenii să se reunească. Vorbeşte un singur limbaj global, emoţional”, spune Stefan Ponikva, director de comunicare şi experienţă de brand. „Fiind o marcă de relaţie cu «bucuria» în centrul său, Tomorrowland se potriveşte perfect pentru noi ca angajament de brand.”

Parteneriatul dintre BMW Belux şi Tomorrowland, până acum doar unul local, va fi extins la nivel european, creând oportunităţi unice pentru şi mai multe campanii de activare. Călătoria muzicală a început la Aeroportul din Bruxelles la jumătatea lunii iunie cu tema extraordinară „The Magical Forest of Joy” by BMW. O campanie call-to-action la scară largă, cu o acoperire importantă de peste 15 milioane de urmăritori, a fost lansată şi prin intermediul platformei Tomorrowland.

Un mesaj de bucurie şi dezvoltare durabilă pentru „Tomorrow People”

Un design unic pentru un automobil unic la un festival unic! Ceea ce face ca noul model electric BMW iX1 x Steve Aoki să fie deosebit este faptul că poartă cu el toate dorinţele şi aspiraţiile vizitatorilor festivalului. Tocmai în acest scop a fost creat un site web dedicat, unde un „Message of Joy” – un mesaj, un sentiment sau un gând pozitiv personal, despre viitor – poate fi împărtăşit lumii: #UNITEDINJOY.

Steve Aoki, producător de muzică, artist, designer de modă, antreprenor şi vizionar NFT, de două ori nominalizat la Grammy, a fost colaboratorul creativ („Cocreator”) al acestui înveliş pentru BMW iX1, bazat pe aceste „Messages of Joy”.

Designul unic al noului BMW iX1 x Steve Aoki va fi expus în „The Magical Forest of Joy” by BMW în timpul celor trei weekenduri ale festivalului. Standul BMW este deschis tuturor vizitatorilor, unde pot face fotografii şi videoclipuri cu modelul electric BMW iX1.

CLICK AICI pentru a vedea și prețurile noului BMW X1 în România.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account