BMW i8 și Louis Vuitton definesc arta călătoriei

BMW i8 și Louis Vuitton definesc arta călătoriei

BMW i8 și Louis Vuitton sunt o expresie a luxului. Dar ce este, de fapt, luxul? Pentru anumite persone, luxul reprezintă acele lucruri greu de obținut, cum ar fi actul de proprietate al unei moșii ancestrale, o casă cu detalii arhitecturale ce datează din secole demult apuse, bijuterii sau ceasuri transmise din generație în generație sau, pur și simplu, timp; timp liber să se relaxeze pe o verandă, cu băutura preferată turnată atent, într-un pahar strălucitor din cristal. Pentru ceilalți, termenul este definit de branduri care dezvoltă producerea unor bunuri de serie disponibile doar celor care și le permit. Aceste produse sunt un statement al individualității și îi clasifică mai ușor pe cei cu venituri ridicate. Gențile din piele și accesoriile faimosului producator Louis Vuitton se încadrează, incontestabil, în cea de-a doua categorie.

BMW i8 & Loius Vuitton_1

Într-o oarecare măsură, această abordare corespunde și mașinilor de lux sau supercarurilor moderne. Este bine-venit, deci, faptul ca BMW a anunțat colaborarea cu celebra casă de modă Louis Vuitton, în vederea realizarii unei colecții speciale de genți pentru un automobil de exceptie: BMW i8. Colecția, compusă din două genți de voiaj, o servietă și o geantă pentru haine, este inspirată din design-ul vizionar al lui BMW i8 și a fost atent proiectată pentru a profita din plin de spațiul pentru bagaje. Mai mult, toate cele patru genți sunt realizate în întregime din fibră de carbon, material folosit din plin și în interiorul lui BMW i8. Acest material high-tech, deosebit de ușor și totuși extrem de robust, a fost folosit de Louis Vuitton pentru a oferi transportul bagajelor necesare pentru orice tip de călătorie. Culorile discrete ale colecției corespund cu cele ale lui BMW i8, iar look-ul genților a ramas la fel de sofisticat ca și până acum. Acestea sunt decorate cu faimosul model Damier, iar iconicul logo LV este gravat cu laser.

BMW i8 & Loius Vuitton_6

Patrick-Louis-Vuitton, șef de comenzi speciale Louis Vuitton și strănepot al fondatorului casei, spune: “Această colaborare cu BMWi sintetizează valorile noastre comune de creativitate, inovație tehnologică și stil. Meșterii noștri de la Louis Vuitton s-au bucurat de provocarea acestui proiect foarte special, folosind ingeniozitatea și atenția la detalii pentru a crea un set de genți de lux «made to measure». Aceasta este o expresie pură a artei de a calatori.”

BMW i8 & Loius Vuitton_3

În paralel, Adrian van Hooydonk, Senior Vice Presedinte BMW Group Design a declarant: „BMW și Louis Vuitton împărtășesc atât o apreciere profundă a tradiției, cât și un angajament pentru o dezvoltare continuă.” Colecția de genți pentru BMW i8 este disponibilă la cerere în toate boutique-urile Louis Vuitton din întreaga lume.

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account