Perfecțiune prin simplitate – Primul nou Rolls-Royce Ghost își face debutul individual în România

Primul nou Rolls-Royce Ghost a ajuns în România. Începând cu această săptămână, elita societății românești își face prima impresie despre Ghost în cadrul unor prezentări individuale la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest.

Michael Schmidt, directorul Schmidt Premium Cars și al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest, declară: „Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare deosebită. Deoarece preocuparea noastră principală este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost pentru clienți aici, la sediul nostru din București, fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”.

Noul Ghost este perfect prin simplitatea sa, dar conceperea acestui mediu pur a fost una din cele mai mari provocări din istoria mărcii. Într-adevăr, noul Ghost este automobilul cu cea mai avansată tehnologie pe care l-a produs vreodată Rolls-Royce.

„Lansarea noului Ghost aduce o mișcare contemporană în lumea luxului”, a comentat Julian Jenkins, Director Regional Europa, Rolls-Royce Motor Cars, care a declarat în continuare că „la debutul său global, noul Ghost a devenit simbolul unei noi ere de post-opulență a luxului”.

Designerii, inginerii și mecanicii mărcii au cerut libertatea de a crea o personalitate foarte distinctă pentru noul Ghost. Ei au avut mână liberă să creeze un produs care să reprezinte luxul autentic, fără constrângerile unei platforme utilizate pentru fabricarea în serie mare a unor automobile mai puțin impresionante. De unde și arhitectura specifică Rolls-Royce, pe structură din aluminiu.

Rezervată exclusiv pentru Rolls-Royce, această arhitectură deservește deja modelul reprezentativ Phantom și SUV-ul transformativ al mărcii, Cullinan. Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică și pe cerințele tehnologice pentru noul Ghost, creând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul de produse Rolls-Royce.

Deoarece clienții Ghost au cerut mai mult de la automobilul lor, Rolls-Royce a folosit această arhitectură pentru a răspunde acestor așteptări, introducând tehnologii precum tracțiune integrală și direcție integrală, dar și pentru a crea această personalitate complet nouă și remarcabilă.

Noul Ghost reflectă un nou model de apreciere a luxului, definit prin minimalism și puritate, dar cu o bază solidă. În etapa de ideație anterioară schițelor pentru designul noului Ghost, această caracteristică a fost denumită „Post Opulență” – o mișcare definită prin autenticitatea materialelor în loc de o exprimare vizibilă a luxului, mișcare care și-a găsit deja adepții în arhitectură, modă, design de bijuterie și construcția de bărci.

Estetica interioară urmărește aceleași principii minimaliste ca și exteriorul. Detaliile complicate și ornamentele superficiale au fost respinse nu doar pentru a crea un refugiu mai relaxant, ci și pentru a aduce un omagiu materialelor și pentru a crea un impact mai mare al personalizării complete.

Pentru cei care doresc o limuzină de business cu șofer în timpul săptămânii, care se poate transforma într-un sedan incredibil de confortabil și de dinamic pe care îl pot conduce în weekend, răspunsul este Ghost Extended. Ghost Extended are propria identitate în cadrul filosofiei de design minimalist, și oferă confortul spațiului suplimentar pentru locurile din spate, fără a compromite dinamica la volan.

Ghost Extended are cu 170 mm mai mult spațiu decât Ghost și are cel mai generos loc în spate dintre toate modelele sedan cu patru locuri, cu excepția Rolls-Royce Phantom Extended. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului.

Jenkins subliniază: „În pofida provocărilor din ultimele luni, am avut rezultate bune în Europa, clienții simt că aceste perioade de incertitudine sunt momentul potrivit pentru a investi în ceva care are o valoare de durată și am încredere că vom avea parte de un început de succes în 2021”.

Elementele esențiale ale noului Ghost sunt prezentate pe scurt mai jos. Detaliile complete sunt disponibile pe thenewghost.com

  • Reușește să creeze produsul cel mai de succes din istoria de 116 ani a mărcii
  • Reflectă filosofia de design „Post-Opulență”, în care sunt respinse elementele superficiale ale luxului
  • Construit pe arhitectura pe cadre rigide din aluminiu specifică Rolls-Royce
  • Tracțiune integrală și direcție integrală pentru ținută și stabilitate fără precedent
  • Primul sistem de suspensii Planar din lume crește semnificativ agilitatea și manevrabilitatea
  • Echipat cu motorul distinctiv V12 cu două turbine, de 6.75 litri, care generează 571 CP și un cuplu de 850 nm
  • Pentru acces fără efort în mașină, portierele se deschid și se închid electric
  • Componentele interioare au fost acordate la frecvența de rezonanță specifică pentru a crea o senzație de serenitate
  • Grila Pantheon iluminată de jos pune într-o lumină discretă iconografia Rolls-Royce
  • O premieră este reprezentată de planșa de bord iluminată, pe care se distinge denumirea Ghost înconjurată de peste 850 de stele

 

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest

În România există un partener de service autorizat pentru Rolls-Royce Motor Cars:
Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest, Sos. București – Ploiești 53A, Sector 1, 013685 – București

Contact: https://www.rolls-roycemotorcars.com/bucharest/en_GB/ownership-services.html
Un service autorizat are dreptul de a efectua toate lucrările de reparații și service la automobilele Rolls-Royce.

Dealerul cel mai apropiat este Rolls-Royce Motor Cars Munich.

Rolls-Royce Motor Cars Service Munich și Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest fac parte din Schmidt Premium Cars.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account