VIDEO: BMW Seria 2 Coupé şi BMW Seria 3 Sedan au primit „Top Safety Pick+” din partea IIHS

Credit foto: IIHS

Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi din Statele Unite a desemnat modelele ale gamelor BMW Seria 2 Coupé şi BMW Seria 3 Sedan ca fiind „Top Safety Pick+”, continuând astfel angajamentul pe termen lung al companiei de a oferi cea mai bună siguranţă din clasă cu fiecare model nou.

Pentru a primi un calificativ Top Safety Pick + în 2017, un automobil trebuie să primească evaluări „GOOD” (maxim) în toate cele cinci teste IIHS de siguranţă pasivă pentru coliziune – impact frontal redus, impact frontal moderat, lateral, rezistenţa acoperişului şi protecţie a capului -, precum şi un calificativ avansat sau superior pentru prevenirea impactului frontal (sisteme de siguranţă activă) şi, ca noutate pentru 2017, un calificativ „Acceptable” sau „Good” pentru faruri. Sistemul IIHS foloseşte o scală cu 4 calificative: Good, Acceptable, Marginal şi Poor.

Ca urmare a angajamentului BMW faţă de siguranţă, BMW Seria 3 Sedan a primit, pentru gama de modele 2017, o serie de îmbunătăţiri pentru impact frontal redus. IIHS a evaluat acest nou Seria 3 în decembrie 2016 şi i-a acordat calificativ „GOOD” în dificilul test de coliziune frontală redusă, ceea ce a asigurat o notă „Top Safety Pick+” pentru BMW Seria 3 Sedan din gama 2017.

Credit video: IIHS

De la lansarea sa în 2014, BMW Seria 2 a fost apreciat de IIHS în fiecare an al celor patru apariţii consecutive. Seria 2 a fost apreciat pentru integritatea structurii caroseriei, primind un calificativ mare în toate testele de siguranţă pasivă pentru coliziune. Cel mai recent, la începutul lunii decembrie 2016, BMW Seria 2 Coupé din gama 2017 a primit „Top Safety Pick” în analizele TSP/TSP+ efectuate de IIHS. Atunci, BMW a implementat îmbunătăţiri la nivelul farurilor modelului BMW Seria 2 Coupé din gama 2017. În luna decembrie 2016, IIHS a evaluat acest automobil în poligonul său de teste şi i-a acordat calificativ „GOOD”. Cu acest rezultat, BMW Seria 2 (2017) a primit încă o dată un calificativ „Top Safety Pick +”.

De remarcat faptul că BMW Seria 2 Coupé a primit calificativul „GOOD” pentru evaluarea sistemului de faruri (cu pachetul opţional de faruri adaptive) şi BMW Seria 3 a primit calificativul „Acceptable”.

Modelele 2017 din gamele BMW Seria 2 Coupé şi BMW Seria 3 Sedan oferă un nivel ridicat de dotări standard pentru siguranţă, inclusiv BMW TeleService, Dynamic Stability Control, Brake Dry Assist, Cornering Brake Control şi Dynamic Traction Control. Suplimentar sunt disponibile dotări opţionale precum Lane Departure Warning, Frontal Collision Warning ce include Pedestrian Warning şi City Collision Mitigation.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account