BMW şi Montblanc prezintă ediţia specială „Montblanc for BMW”

accesorii montblanc pentru bmw

Materialele alese, calitatea extraordinară, designul inteligent, funcţiile superioare – acestea sunt numeroasele aspecte ale luxului contemporan. Ele se regăsesc în ediţia specială „Montblanc for BMW”, o colecţie de produse Montblanc pentru călătorie şi birou, selectate exclusiv pentru BMW. Colecţia specială sărbătoreşte nu doar pasiune comună a celor două companii pentru calitate şi măiestrie, ci marchează şi începutul unui parteneriat al cărui obiectiv este să devină un simbol al luxului contemporan. Colaborarea cu BMW este prima de acest fel pentru Montblanc, fapt care demonstrează cât de profund este respectul reciproc între cele două mărci.

accesorii motblanc pentru bmw

„Montblanc for BMW” – pasiune comună pentru tradiţie, calitate şi măiestrie
BMW şi Montblanc pot privi retrospectiv la experienţa acumulată de-a lungul anilor în domeniile lor. Multe dintre produsele lor – de exemplu, BMW Seria 7 şi stiloul Meisterstück – sunt simboluri de stil extrem de exclusiviste. Ceea ce ambele mărci au avut mereu în comun este standardul pe care şi l-au impus şi produsele lor în sine: pasiune pentru calitate, atracţie pentru detaliu, tradiţia adânc înrădăcinată şi priceperea inovatoare, combinate cu încercarea de a se reinventa constant. Aceste aspecte se reflectă la fel de mult în produsele celor două companii, precum cele ale colecţiei exclusive „Montblanc for BMW”. Această colecţie specială cuprinde creaţii din piele şi instrumente de scris, toate companioni perfecţi pentru noul BMW Seria 7 – în viaţa de zi cu zi, precum şi în călătoriile luxoase pe distanţe lungi. Toate obiectele din colecţie poartă, într-un mod discret, o gravură în stilul BMW Seria 7 şi gravura-semnătură „Montblanc for BMW”. Din primăvara anului 2016, seria exclusivistă va face parte din colecţia BMW Lifestyle şi va fi disponibilă la nivel mondial în anumite magazine şi boutique-uri BMW şi Montblanc.

accesorii motblanc pentru bmw

Creaţii din piele „Montblanc for BMW”. Creaţiile Montblanc din piele sunt realizate exclusiv manufacturier de către maeştrii absoluţi ai domeniului şi, ca atare, sunt expresia supremă a măiestriei pentru devotament şi pasiunea pentru detaliu. Toate obiectele din seria Meisterstück a colecţiei „Montblanc for BMW” sunt realizate din piele de bovină, de origine europeană, în nuanţa Montblanc unică, negru foarte lucios. Căptuşeala din Jacquard cu inscripţie şi emblemă Montblanc, cu inel placat cu paladiu, stabileşte accente rafinate, în timp ce gravura timp BMW Seria 7 adaugă o amprentă modernă din punct de vedere tehnic. Suportul pentru carduri Meisterstück reuneşte, într-un stil elegant, toate cardurile importante (bancare, de membru şi cărţile de vizită) într-un singur loc. Cu numeroase compartimente, acest suport exclusivist oferă spaţiu suficient pentru numeroasele carduri pe care le presupune viaţa modernă. Husa pentru paşaport Meisterstück, un recipient de lux pentru documentele de călătorie şi identitate internaţionale, este companionul perfect pentru cei care călătoresc frecvent. Penarul Meisterstück pentru două instrumente de scris oferă spaţiu pentru două stilouri de dimensiunea unui Meisterstück Classique sau LeGrand, cărora le asigură şi protecţia optimă. Brelocul Meisterstück pentru ediţia specială „Montblanc for BMW” este un adevărat punct de atracţie: personalizat pentru noul BMW Seria 7, acesta este primul breloc realizat de Montblanc, conceput să se adapteze la forma unei chei speciale de automobil. Ca atare, simbolizează parteneriatul dintre cele două companii şi este complementul high-end pentru seria Meisterstück din colecţia „Montblanc for BMW”.

accesorii motblanc pentru bmw

Creaţiile din colecţia Nightflight „Montblanc for BMW” sunt ideale pentru descoperitorii urbani în mişcare. Pot fi la îndemână servieta sau robusta geantă de voiaj cu capacitatea de 55 de litri: în ambele cazuri, ţesătura de nailon robustă cu structură cu nervuri face ca cele două piese să fie rezistente la semne, apă şi zgârieturi. Decoraţiunea din piele, căptuşeala din Jacquard şi inelul placat cu ruteniu al emblemei stabilesc accente exclusiviste. Pe suprafeţele din piele, gravura specială BMW Seria 7 oferă o eleganţă tehnică şi subliniază apariţia de ultimă oră a formei şi a materialului. Dacă servieta are mânere confortabile din piele, buzunare interioare versatile, un compartiment căptuşit pentru laptop şi un sistem de prindere a genţii pe troler, geanta de voiaj are un compartiment principal clasic, de mari dimensiuni, şi un compartiment separat, cu fermoar. Partea inteligentă este secţiune pentru documente, integrată şi detaşabilă, pentru un acces rapid şi sigur la documentele de călătorie precum biletul şi paşaportul. Atât servieta, cât şi geanta de voiaj au o etichetă de bagaj exclusivistă, realizată din piele de viţel, pe care se află designul exclusiv „Montblanc for BMW”. Nu numai că aceasta previne ca bagajul să fie luat eronat sau să fie pierdut, dar cu gravura BMW Seria 7 completează apariţia servietei sau a genţii de voiaj într-o manieră high-end.

accesorii motblanc pentru bmw

Instrumentele de scris „Montblanc for BMW”. De peste 100 de ani, numele Montblanc este simbolul culturii scrisului şi a instrumentelor de scris ce au fost produse de maeştri artizani. Din acest motiv, pe lângă creaţiile din piele menţionate anterior, două instrumente de scris din seria Meisterstück înnobilează colecţia „Montblanc for BMW”: stiloul Meisterstück Platinum Line LeGrand, clasicul instrument de scris Montblanc, şi pixul Meisterstück Platinum Line LeGrandcorespunzător. Ambele sunt realizate din răşină preţioasă, de un negru profund, cu detalii platinate. Gravată cu laser, clema are numeroase cifre 7 stilizate şi un număr de serie individual. În plus, stiloul are o peniţă realizată manual din aur (Au585/14k) cu inserţii placare cu rodiu. O cutie-cadou Montblanc exclusivistă completează instrumentele de scris.

După premiera mondială din cadrul ediţiei 2015 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), ediţia specială „Montblanc for BMW” va fi disponibilă la nivel mondial, din primăvara anului 2016, în anumite magazine şi boutique-uri BMW şi Montblanc.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account