Gerovital
Gerovital
Gerovital

Accesorii BMW Lifestyle – Moda și prietenii săi

BMW Lifestyle

Privită din exterior, lumea modei nu pare tocmai complicată, mai ales prin prisma bărbaților – fotomodele cât vezi cu ochii, prea multe evenimente pompoase, designeri despre care toată lumea vorbește și mulți, mulți bani cheltuiți pe haine și accesorii semnate de ei. „Problema” are rădăcini mult mai adânci, însă, și dacă apuci să intri în vortexul ei, greu mai scapi. Cu timpul descoperi limbajul de design al creatorilor de modă, începi să faci diferența dintre couture și ready-to-wear, îți dezvolți simțuri noi, ba chiar și o preferință pentru creații statement, în cazul în care ești mai creativ. Și nu, nu vorbesc despre femei aici.
Ce legătura are asta cu mașinile? Nu o dată industria auto a dovedit că poate merge mână în mână cu cea de modă. Au fost create colecții speciale, mașini în ediții limitate construite în colaborare cu designeri celebri (Fiat 500 Gucci Edition, Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, Range Rover Evoque Victoria Beckham Edition, Chrysler 300C by John Varvatos, Mini Cooper by Kenneth Cole, Lamborghini Murcielago LP-640 By Versace etc.) și aproape fiecare marcă are propria linie de accesorii dedicate clienților săi. Este și cazul celor de la BMW. Pasiunea pentru condus și afinitatea de brand atinge noi standarde, iar achiziționarea unei mașini atrage după sine un anumit stil de viață. E dureros să fii îmbrăcat în pantaloni scurți, maieu și încălțat în șlapi când te dai jos dintr-un BMW Seria 4, spre exemplu. Trăim în România și știm că asta se întâmpla tot timpul. Tocmai de-asta, BMW vine cu un catalog plin de articole de modă și lifestyle pentru toate genurile, mărimile și gusturile de pe planetă. Găsiți la ei orice, de la tricouri, geci, genți și adidași până la corturi, crose și mingii de golf sau accesorii pentru bărci și canoe. Iar materialele folosite nu se diferențiază de cele pe care le admirăm pe podiumurile internaționale. Însă, în caz că sunteți mai pretențioși, încă nu au lansat nicio colecție couture. Dar nu m-ar mira să o facă…

În poze puteți vedea un tricou, o șapcă și o geantă, toate din colecția BMW Motorsport, plus brelocul de chei pentru modelul BMW Seria 4. Toate accesoriile BMW le puteți găsi în BMW Lifestyle Shop, din cadrul Automobile Bavaria.

Foto credit: Andrei Tudoran

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account