Amenda pentru un MINI Cooper parcat pe un…perete

Campaniile publicitare pentru modelele MINI au fost dintotdeauna indraznete si amuzante, si cea mai recenta din ele se incadreaza in acelasi tipar.

In orasul american Houston o agentie de marketing care colaboreaza cu dealerii MINI a decis sa aduca putin divertisment in viata localnicilor si a agatat un MINI Cooper pe un perete. Modelul MINI „fals” are doar o carcasa din fibra de sticla, dar politia orasului a decis ca reprezinta un potential pericol pentru trecatori si a emis o amenda.

Totusi, aceasta nu este prima oara cand MINI agata aceste caroserii pe pereti, si acestea au fost „lipite” chiar si pe alte cladiri.

Amenda contine un mesaj agresiv si prevede inlaturarea imediata a masinii de pe fatada cladirii. Dupa ce au cautat mai multe informatii, cei de la Jalopnik au aflat ca problema a aparut pe fondul lipsei unui aviz de instalare, si nu datorita unei probleme de siguranta a montajului de pe perete.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account