Gerovital
Gerovital
Gerovital

Premiera mondiala: MINI Rocketman

Modelul mini-MINI despre care s-a discutat atat si-a facut ieri debutul mondial, odata cu dezvaluirea de catre compania din Oxford a conceptului MINI Rocketman. Vehiculul urban va debuta public saptamana viitoare la Salonul auto de la Geneva.

Studiul readuce in atentie dimensiunile exterioare ale clasicului MINI, dar cu o infuzie de idei noi si limbaj nou de design. Modelul cu 3+1 locuri are trei usi si o lungime de cca. 3 metri, pentru a se adapta la stilul de viata din marile orase.

MINI Rocketman utilizeaza din plin materiale ultrausoare, iar interiorul este orientat catre placerea de a conduce si versatilitate. Caroseria este realizata din fibra de carbon, iar usile care se deschid larg faciliteaza accesul in conceptul MINI Rocketman.

Conceptul MINI Rocketman masoara 3,419 m lungime, cu doar cativa cm in plus fata de modelul initial lansat in 1959. Noul studiu are o latime de 1,907 m, inclusiv oglinzile laterale, si o inaltime de 1,398 m.

Plafonul lui MINI Rocketman realizeaza un joc incredibil de lumini. Plafonul din sticla e segmentat de benzi iluminate care recreeaza steagul Marii Britanii. Cand nu sunt iluminate, benzile orizontale, longitudinale si diagonale stralucesc in nuanta Porcelain White. Stopurile au un design trapezoidal, cu lumini LED, care integreaza toate functiile.

La interior scaunele pot fi aranjate in diverse pozitii, astfel ca in MINI Rocketman pot incapea de la 1 la 4 pasageri. Materialele folosite sunt pielea, o hartie speciala utilizata pentru cotiera si trim-uri, combinate cu suprafetele vopsite in nuante stralucitoare si fibra optica iluminata cu LED-uri care traverseaza trim-urile. Volanul e echipat cu trackball pentru functii multimedia, iar vitezometrul e amplasat central.

MINI Rocketman Concept ofera platforma ideala pentru un consum extrem de eficient, de doar 3 litri / 100 km. Masina sta pe roti de 18 toli care subliniaza capacitatile sportive ale conceptului.

[Sursa: MINI]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account