MINI schimba numele modelului Paceman in Countryman Coupe

Versiunea de serie a conceptului de anul trecut Paceman va primi un nume nou: Countryman Coupe.

Potrivit publicatiei Car and Driver, constructorul din Oxford a hotarat sa lanseze in productie modelul concept Paceman sub numele de Countryman Coupe. Conceptul Paceman este definit ca un crossover cu doua usi si cu prezenta mai dinamica. Countryman si Paceman au in comun aceeasi parte frontala, grila, faruri si capota.

Ca si MINI Countryman care este construit la Graz, in Austria, modelul Paceman va fi produs tot in cadrul facilitatilor de productie Magna Steyr. Dr. Klaus Draeger a confirmat in trecut faptul ca productia de serie a lui Paceman va incepe la sfarsitul anului 2012, iar primele unitati vor ajunge in showroomurile dealerilor in 2013.

In timp ce Mini Countryman este asteptat sa fie produs intr-un numar de cca. 100.000 unitati pe an, modelul Countryman Coupe va fi produs in cca. 20.000 unitati pe an.

Pe internet au inceput sa circule deja cateva schite de patent, care indica faptul ca varianta finala este foarte asemanatoare cu conceptul prezentat.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account