Motor AG lanseaza prima aplicatie pentru iPhone si iPad

Dealerul BMW Motor AG Pitesti a lansat zilele acestea o aplicatie destinata dispozitivelor iPhone si iPad, destinata facilitarii comunicarii intre Motor AG si clientii sai. Este prima aplicatie de acest fel dezvoltata de un dealer auto din reteaua BMW Romania.

Aplicatia se numeste BMW Motor AG si este disponibila gratuit in AppStore inca de ieri, 15 martie.

Fie ca va aflati in cautarea unui model BMW nou sau rulat, sau sunteti clienti Motor AG si doriti sa va programati la service, veti gasi foarte utila aceasta aplicatie, care beneficiaza de un design atractiv si o interfata usor de utilizat.

Motor AG va ofera acces 24/7 la un stoc important de automobile BMW, actualizat zilnic, dar si la ofertele speciale Motor AG. Fiecare automobil din sectiunea iSTOC / STOC ACTUAL este nou, beneficiaza de garantie si pachetul gratuit BMW Service Inclusive. In sectiunea iSTOC / AUTOMOBILE RULATE veti gasi si modele incluse in programul BMW Premium Selection.

Clientii BMW pot face foarte rapid o programare in service-ul Motor AG la data dorita, si in plus pot transmite feedback despre satisfactia fata de serviciile oferite de Motor AG (prin intermediul unui chestionar).

Iata si alte avantaje oferite de aplicatie:

– contactarea rapida (un singur click) a specialistilor de vanzari
– transmiterea unei cereri de Buy Back pentru autoturismul actual
– descarcarea celor mai noi cataloage in format PDF
– crearea unui cont propriu, care va ofera acces la evenimentele Motor AG

Fiecare versiune a acestei aplicatii va include sectiuni noi, informatii aditionale si alte avantaje. Aplicatia cuprinde atat versiunea pentru iPhone, cat si versiunea pentru iPad. Aplicatia poate fi vizualizata si descarcata de aici.

Am testat si noi aplicatia si am fost placut impresionati de usurinta cu care se navigheaza prin meniuri, de accesul la informatii, detalii despre modelele existente pe stoc, echipari si optionale, precum si de faptul ca la fiecare oferta este asociat un membru al echipei de vanzari Motor AG, care poate fi apelat telefonic cu un singur click.

In curand va fi disponibila o aplicatie si pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

Motor AG este dealer BMW din anul 2004, cu rezultate exceptionale in fiecare an de activitate. In anul 2008 a deschis un centru integrat de vanzari, service si piese de schimb in Pitesti (jud. Arges), iar in 2010 a deschis oficial si showroom-ul din Rm. Valcea (jud. Valcea). Motor AG este dealer-ul cu cele mai bune rezultate din provincie dupa numarul de livrari auto, si unul dintre dealer-ii cu cele mai bune rezultate din punct de vedere al satisfactiei clientilor.

[Sursa: Motor AG]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account