MyMINI.ro – Comunitatea entuziastilor MINI

My MINI Days 0644

In Romania, comunitatea posesorilor si entuziastilor marcii MINI si-a creat un forum unde sa discute despre pasiunea lor comuna. Este vorba de MyMINI.ro, locul unde aproape 200 membri isi impartasesc informatii despre masinile pe care le conduc, se tin la curent cu cele mai noi stiri din lumea MINI, dar se si distreaza impreuna, la intalnirile clubului sau la evenimentele pe care le organizeaza.

Am vrut sa-i cunoastem mai bine, si astfel am profitat de prima lor intalnire nationala, my MINI Days ce a avut loc luna trecuta la Moeciu, pentru a putea discuta cu ei despre cum a pornit clubul, ce activitati au in prezent, si ce planuri au pentru viitor.

Ne-au raspuns la multitudinea de intrebari Alina Pop, Cristi Tanasi si mai ales Vali Iovi, care impreuna reprezinta o parte din nucleul de baza al clubului, care mobilizeaza membrii la actiune si care au organizat o serie de evenimente MyMINI.

MyMINIro

Am aflat astfel ca forumul a inceput in 2008, pornit initial de catre Stefan, primul membru si unul din Admin-ii forumului. Incet incet s-au inscris si altii, si forumul a luat amploare in 2009, prin “racolarea” altor membri de pe alte forumuri unde existau grupuri de discutii MINI (BMW Club, 4Tuning), sau in urma discutiilor cu alti posesori de MINI. In prezent numarul membrilor este de 179 membri, si e in continua crestere, mai ales dupa intalniri sau evenimente.

In tara exista patru nuclee mai bine definite, reprezentate de Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara. Exista o comunitate si la Viena. Membrii din Bucuresti se intalnesc aproximativ o data la doua saptamani, in diverse locatii, dintre care mai des Academia Militara sau Piata Constitutiei. De fiecare data cand e posibil, entuziastii MINI din mai multe orase se mai reunesc in grup in Bucuresti, Cluj sau Constanta.

My MINI Days 0065

Membrii comunica foarte mult intre ei, si nu doar pe forum. Chiar daca sunt din alte orase, au multe lucruri in comun si tin legatura constant. Comunitatea MyMINI.ro e atat de unita incat comunicarea trece dincolo de granitele forumului, astfel ca pe langa discutiile despre masinile pe care le conduc, problemele tehnice sau tuning, se schimba pareri si impresii, si se discuta despre pasiuni comune sau vacante

Am aflat de la ei si faptul ca majoritatea membrilor au aptitudini artistice, si chiar in cadrul evenimentului MyMINIDays, premiantii concursurilor au primit tablouri realizate de Alina Pop, infatisand masini MINI.

Clubul are pagina de Facebook si se intentioneaza in curand extinderea promovarii si pe alte canale online.

Tot legat de planuri de viitor, membrii intentioneaza sa infiinteze un club oficial, pentru a avea un statut juridic si pentru a le fi mai usor pe partea de organizare evenimente.

Urmatorul eveniment la care vor participa? O parte din membrii clubului vor merge la inceputul lunii iunie in Slovenia, acolo unde are loc o intalnire internationala a posesorilor de MINI – MINI AlpeAdria – un traseu care porneste de la Bled, trece prin Muntii Alpi, ajunge la Marea Adriatica si are punctul terminus la Portoroz. Sa le uram distractie placuta si sa revina de-acolo cu fotografii si filme frumoase!

La final, va invitam sa urmariti o galerie foto si video de la prima lor intalnire nationala.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account