BMW Group Romania ofera posesorilor de BMW si MINI manualele de utilizare in limba romana

Manual posesor Seria 3

Pentru a veni in ajutorul celor care si-au achizitionat masini BMW sau MINI din afara tarii, BMW Group Romania a demarat o initiativa prin care pune la dispozitia acestora manualul oficial al utilizatorului in limba romana, in format electronic, pe un CD.

Astfel, BMW Group Romania ofera gratuit tuturor posesorilor de BMW si MINI din tara, care care se inscriu pe site in sectiunea dedicata manualul utilizatorului corespunzator modelului pe care il detin.

Manualele sunt disponibile pentru modelele BMW si MINI produse incepand cu anul 2006, si in mod exceptional pentru modelele BMW X5 produse in perioada 1999-2006 si dupa 2007, precum si pentru BMW Seria 7, modelele produse intre 2001 si 2009.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea intra in posesia manualului corespunzator masinii voastre este sa completati pe site numele si adresa, seria sasiului autovehiculului BMW detinut, precum si celelalte informatii necesare. Veti primi apoi gratuit CD-ul prin curier, la adresa mentionata in formularul de inscriere, fara nicio taxa sau cheltuiala din partea voastra.

„Vrem sa fim alaturi de toti posesorii modelelor marcii noastre. Consideram ca manualul de utilizare in format digital poate fi un instrument extrem de util. Este esential pentru toti cei care vor sa descopere toate beneficiile pe care le poate oferi un model BMW sau MINI,” a declarat Ingo Reitz, After Sales Manager, BMW Group Romania.

Initiativa acestei campanii apartine departamantului Aftersales al BMW Group Romania si a fost implementata in sapte tari: Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Romania, Slovenia si Slovacia. Campania a demarat in Romania la inceputul lunii februarie 2010, si pana acum cele mai solicitate manuale au fost cele pentru modelele BMW Seria 3 si BMW X5.

[Sursa: BMW Group Romania]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account