Oficial: MINI Coupe Concept

3-4-front-mini-coupe-concept

MINI a dezvaluit unul dintre marile proiecte planuite pentru acest an: MINI Coupe Concept. Dupa indelungi speculatii si imagini renderate, in sfarsit avem ocazia sa vedem in premiera acest nou model care va fi lansat luna viitoare la Salonul Auto Frankfurt.

Intreg conceptul acestui nou model se invarte in jurul condusului placut. Greutate redusa si putere multa sunt cuvintele de ordine pe lista MINI Coupe Concept. Desi este inca in stadiul de prototip, surse apropiate de MINI vorbesc de o lansare oficiala pe piata in mai putin de doi ani de zile.

Motorul acestui Coupe este cel de 1.6 litri turbo pe benzina, acelasi folosit si in versiunea sportiva John Cooper Works. Produce 208 cai putere si 260 Nm (192 lb-ft) cuplu. Ca si celelalte modele MINI, motorul ramane plasat in partea din fata si transmisia este tot pe spate.

Inauntru, MINI Coupe Concept aduce un nou grad de lux intr-un model MINI. Au fost de asemenea adaugate doua cronometre Chronoswiss, unul pentru a cronometra timpul pe pista si unul de a afisa timpul.

MINI Coupe Concept a fost lansat cu ocazia celei 50 de zile de nastere a marcii MINI.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account