Interiorul lui BMW X7, spionat pentru prima oară

Primele poze spion cu planșa de bord a giganticului BMW X7 dezvăluie preluarea temelor de design prezentate și de conceptul care a prefigurat acest model.

Producția lui BMW X7 va demara la finalul acestui an. Iar BMW deja ne-a prezentat câteva imagini din timpul fabricării prototipurilor de pre-producție. Însă acele imagini ne dezvăluie detalii ale caroseriei și doar un cadru de interior, în care se vede schimbătorul de viteze și o parte din grupajul de butoane din jurul acestuia.

În noua serie de poze spion au fost surprinse două cadre de ansamblu cu planșa de bord. Configurația generală este preluată de la conceptul BMW X7 iPerformance. De exemplu, ecranul central este alipit cupolei care găzduoește instrumentarul de bord complet digital. Mai poate fi remarcat un mic ecran amplasat sub gurile de ventilație cu contururi noi aflate în mijlocul planșei de bord. Acesta ar putea afișa temperaturile reglate de sistemul de climatizare. Este un detaliu regăsit și la conceptul X7 iPerformance.

Însă cea mai importantă informație dezvăluită de aceste poze spion se referă la abilitățile de off-roader cu care va fi înzestrat cel mai mare BMW produs vreodată în serie.

Pe consola centrală, lângă noul buton rotativ al sistemului iDrive, se observă două comutatoare cu suprafață aparent metalică. Unul indică treptele de înălțare și coborâre pentru garda la sol, ceea ce indică faptul că X7 va avea suspensii cu perne de aer. Iconițele celui de al doilea comutator nu sunt la fel de clare, însă au la rândul lor legătură cu reglajele pentru tracțiunea necesară în teren accidentat și în timpul urcării sau coborârii pantelor. BMW X7 are nevoie de asemenea funcții și abilități, pentru a avea un cuvânt de spus în segmentul versatilului Range Rover.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account