XCARS Mureş, cel mai nou centru autorizat de vânzări şi service BMW

Începând cu 22 mai, cel mai nou centru BMW din România, XCARS Mureş, se deschide la Târgu Mureş. Proiectul vine cu un showroom care poate găzdui 7 maşini, dar şi unul din cele mai moderne şi bine echipate service-uri din ţară, totul în urma unei investiţii de 2,5 milioane de Euro.

BMW continuă extinderea reţelei de centre autorizate de dealeri cu noul centru de vânzări şi service XCARS, în Târgu Mureş. Proiectul a fost dezvoltat în urma unei investiţii greenfield de 2,5 milioane de Euro provenite din surse proprii de finanţare.

Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 2072 de metri pătraţi şi vine cu un showroom care poate găzdui 7 automobile la interior. Nelipsită este cafeneaua „Isetta”, specifică showroom-urilor mărcii. În premieră pentru un dealer BMW din România va fi prezent şi un model istoric BMW Isetta care a fost achiziţionat de XCARS Mureş şi va fi folosit la evenimente speciale.

„Tradițional, zona aparține mărcilor germane de volum. Dream car-ul, însă, a fost și este BMW. Acesta a fost, de altfel, unul dintre argumentele care au cântărit greu în decizia patronatului de a aduce la Târgu Mureş acest brand. Potenţialul regiunii este de peste 400 de automobile premium pe an şi obiectivul pe termen mediu este să devenim cea mai importantă marcă din segment. Cele mai importante modele din portofoliul nostru sunt cele din gama BMW X. Avem avantajul că marca ne oferă un portofoliu variat de modele, care ne deschide potenţialul către multe grupuri ţină de clienţi. Este exemplu familiei de modele plug-in hybrid iPerformance, una din cele mai competitive modele de acest gen din piaţă, inclusiv din perspectiva preţului”, explică Anda Bordianu, Director General BMW XCARS.

Preocuparea pentru servicii de calitate se regăseşte în investiţia importantă făcută în service-ul mărcii. În total au fost cheltuiţi 450 000 Euro într-un spaţiu ultra modern, utilizându-se numai echipamente de la mărci de cea mai bună calitate – precum Schaefer si Maha. Un exemplu în acest sens este standul de test pentru faruri, pregătit pentru cele mai avansate tehnologii de pe piaţă, aşa cum sunt farurile LED şi Laser.

Noua investiţie creează 22 de locuri de muncă noi şi recrutările continuă prin agenţii specializate de HR. „Crearea echipei BMW XCARS Mureş a fost o adevărată provocare pentru angajator. Dincolo de dorinţa evidentă a unui număr foarte mare de oameni de a lucra pentru BMW şi pentru noua companie, au fost căutaţi oameni nu doar pricepuţi în ceea ce fac, dar şi pasionați de marcă și de munca lor. Clienţii au o legătură specială, foarte emoţională cu BMW. Şi echipa noastră trebuie să le împărtăşească pasiunea”, explică Bordianu.

„2017 este încă o dată un an care vine cu deschiderea unui noi investiţii BMW. Este un ritm de creştere stabil, care asigură nu doar o dezvoltare sustenabilă pe piaţa din România. La fel de important, noul proiect are un impact important pentru economia locală cu investiţii de milioane de euro, cifră de afaceri pe măsură şi noi locuri de muncă create. Sunt mândru că atragem în fiecare an către marca BMW eroi locali, oameni de afaceri cu experienţă şi o bună cunoaştere a pieţei locale. Şi facem asta constant în condiţii economice departe de ideale, ceea ce arată încrederea şi pasiunea pe care partenerii noştri o arată mărci. Pentru aceasta vreau să le mulţumesc”, declară Wolfgang Schulz, Director General BMW Group România.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account