Vom vedea oare o editie limitata aniversara, de 30 ani, pentru BMW M5 F10 2014?

Divizia BMW M a sarbatorit in 2009 aniversarea a 25 de ani de la lansarea modelului BMW M5, astfel ca urmatorul moment aniversar ar fi in 2014, cand s-ar sarbatori 30 ani. Martin, un cititor al publicatiei-sora Bimmertoday, a reperat un BMW M5 F10 langa uzina M din Garching, cu emblema 30 Year Limited Edition aplicata pe consola.

Placuta de pe consola indica si faptul ca modelul ar avea numarul 1 din 300 unitati. Daca BMW chiar va construi un model aniversar BMW M5 editie limitata, inseamna ca acesta va avea si un pret premium, probabil va fi vopsit intr-o nuanta speciala de vopsea si va beneficia de optiuni care nu sunt oferite pentru modelele M5 obisnuite.

Prototipul reperat nu indica vreo modificare la nivel estetic, nu are nici plafon din fibra de carbon, iar franele sunt standard. La exterior sunt vizibile doar branhiile cromate, atractive, de culoare inchisa.

La interior putem vedea ca modelul este echipat cu transmisia manuala, oferita doar clientilor americani; judecand dupa elementele portocalii de pe aripile fata, s-ar putea sa avem de-a face cu editia americana a acestui model.

Nu avem prea multe informatii la acest moment, si nici nu ne asteptam ca BMW sa ofere vreo informatie legata de speculatii, asa ca ne asteptam sa aflam mai multe odata cu lansarea versiunii M5 facelift in aceasta vara.


Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account