Modelul eco BMW i8 va renunta la usile in stil aripa de fluture

A fost reperat pe strazi viitorul model eco BMW i8. Asa cum ne asteptam, primul element la care s-a renuntat, fata de conceptul BMW i8, au fost usile minunate din sticla, in stil aripa de fluture, care au fost inlocuite de unele conventionale, cel mai probabil realizate din aluminiu sau dintr-un material compozit.

Chiar daca suntem putin dezamagiti, trebuie sa recunoastem ca BMW i8 ramane unul din cele mai incitante modele BMW produse pana acum. Ne asteptam ca i8 sa fie propulsat de un motor turbo cu 3 cilindri, sau poate unul cu 4 cilindri, care va propulsa rotile spate, si de motoare electrice care sa puna in miscare rotile fata, si sa asigure un plus de putere rotilor spate.

Pozele spion pot fi vazute pe site-ul Road and Track

Vom avea oare si un BMW M8? Putem doar sa visam la aceasta posibilitate, si sa speram ca BMW va gasi un business case pentru un astfel de model, prin care BMW va putea concura asa cum trebuie cu rivalii de la Ferrari, Porsche, Lamborghini, Audi.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account