BMW i8 Spyder poartă acoperiș textil în testele de iarnă

După ce l-am văzut decapotat în poze spion, BMW i8 Spyder este acum surprins purtând acoperișul textil în timpul testelor de iarnă.

Din noile poze spion publicate și de bimmerpost.com putem observa că partea frontală ar putea fi ușor modificată la nivelul spoilerului. Această actualizare de design ar putea fi aceeași pe care o putem aștepta și la facelift-ul coupe-ului i8. Lansarea lui BMW i8 Spyder este prefigurată pentru 2018. Iar pozele spion ne arată că partea din spate va fi foarte asemănătoare cu cea a conceptului i8 Spyder din 2012.

Interesant este că prototipul camuflat care apare în noile poze are scris pe montantul de spate numele Marco, alăturat steagului Germaniei. Acest lucru a lansa speculația că prototipul era testat chiar de Marco Wittmann, campionul DTM care face parte din echipa BMW Team RMG. Acest lucru alimentează speranțele că odată cu facelift-ul i8 va primi o doză suplimentară de sportivitate prin creșterea puterii sistemului hibrid cu câțiva zeci de cai și prin reglaje mai ferme ale suspensiei. Sunt avantaje pe care ar putea să le preia și Spyder-ul.
Acoperișul textil pe care îl poartă noul prototip i8 Spyder pare o alegere făcută tot în favoare sportivității, acesta având o greutate redusă. Dar până la debutul oficial nu se poate spune cu siguranță dacă acest acoperiș este provizoriu și va fi înlocuit în serie cu un hard top. La fel, rămâne să aflăm dacă portierele se vor deschide în sus, ca la coupe, sau dacă vor avea deschidere clasică.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account