Noul BMW Seria 8 va fi dezvăluit în iunie, la Le Mans

BimmerPost.com a dezvăluit că nou agenerația BMW Seria 8 va fi lansată oficial în data de 15 iunie 2018, cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans, în care modelul de competiții BMW M8 GTE va participa.

Informația a fost aflată dintr-o comunicare internă către dealerii BMW din SUA. Agenții de vânzare din Statele Unite sunt premiați anual pentru vânzările reușite. Premiile sunt și experiențe inedite, precum testarea mașinilor sport în Suedia, în zonele apropiate de cercul arctic, unde se testează prototipurile modelelor viitoare. Conform comunicării interne, cei mai buni vânzători de modele M vor fi tratați cu  un sejur sportiv. Adică vor merge la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Între aceste informații s-a strecurat și faptul că aceștia vor fi martori la lansarea oficială a noii generații BMW Seria 8, care va fi găzduită la Le Mans.

Dar, până la dezvăluirea din 15 iunie 2018, ne mulțumim cu seturi noi de poze spion, în care vedem că Seria 8 năpârlește treptat camuflajul pentru a ne arăta detalii numeroase din designul de serie. Pozele recente, publicate și de BimmerPost.com au surprins atât versiunea coupe, cât și cabrioletul, inclusiv purtând boky kit-urile cu aspect sportiv. De asemenea, vedem noi imagini cu interiorul de serie.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account