Noi poze si video spion cu BMW Seria 1 F20

Luna viitoare BMW va dezvalui viitorul model BMW Seria 1 hatchback. Cele mai recente poze spion continua sa infatiseze vehiculele de test acoperite cu camuflajul BMW care ascunde detaliile finale. Dimensiunile noului BMW Seria 1 sunt usor mai mari decat ale generatiei actuale.

BMW Seria 1 F20 Hatchback va fi oferit in versiuni cu trei si cinci usi, care se vor diferentia si mai mult prin optiunile oferite, o gama Urban Line vs una Sports Line, cu nuante de exterior, roti sau trimuri de interior exclusive.

BMW va oferi pentru exterior trei nuante non-metalice si trei metalice. Va fi disponibil optional si un pachet confort cu jante de 17 toli si pneuri runnflat. In toamna va fi lansat si pachetul mai sportiv si mai dinamic M Sport.


Din punct de vedere al motorizarii, pentru inceput clientii vor avea de ales intre motoare turbo cu patru cilindri, cuplate la transmisii manuale cu 6 rapoarte si automate cu opt rapoarte.

Unele din optiunile oferite doar pe Seria 5 si 7 vor fi regasite si pe noua familie Seria 1: avertizare la trecerea pe alta banda, detectia indicatoarelor, asistenta la parcare si camera video amplasata in spate.

[Sursa: BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account