BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW M2 este testat pe circuitul american Laguna Seca

BMW M2

După ce nemții au impus limitări de viteză pe circuitul Nurburgring și după ce piloții BMW s-au plictisit de peisajele de pe celebrul Iad Verde, aceștia și-au luat lumea în cap și au plecat să testeze viitorul BMW M2 tocmai în California, America.

Un prototip vopsit în nuanța Melbourne Red, colantat pe ici pe colo cu camuflaj, a fost surprins prin traficul din California, având o destinație necunoscută. După ce a fost îndelung urmărit de paparazzi americani nu foarte experimentați (sau nu la fel de experimentați ca cei nemți), BMW M2 a luat ruta către circuitul Laguna Seca. Aici, conform martorilor oculari, piloții BMW au făcut 10 ture de circuit, timp în care prototipul s-a descurcat excelent, iar văile aride au răsunat pe acorduri de evacuare cvadruplă BMW M.

Din imaginile spion cu BMW M2 putem fi siguri că toată puterea asta M va fi exprimată printr-un design mai agresiv, cu aripi evazate, fante de aer, frâne mai puternice împrumutate de la BMW M3 și M4. Aparent, motorul va fi o versiune updatată a lui N55 (Twin Power de 3.0 litri), care va produce 365 CP și un cuplu maxim de 465 Nm. Din informații încă neoficiale am auzit că va sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și va atinge o viteză maximă de 275 km/h (cu pachetul M Driver).

BMW M2 va intra în producție începând cu luna noiembrie a acestui an. În acest caz, ne așteptăm la o lansare în luna septembrie, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Amintim că paleta nuanțelor de caroserie disponibile imediat după lansare va fi limitată la: Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue Metallic și Mineral Grey Metallic.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account