BMW M2 este testat pe circuitul american Laguna Seca

BMW M2

După ce nemții au impus limitări de viteză pe circuitul Nurburgring și după ce piloții BMW s-au plictisit de peisajele de pe celebrul Iad Verde, aceștia și-au luat lumea în cap și au plecat să testeze viitorul BMW M2 tocmai în California, America.

Un prototip vopsit în nuanța Melbourne Red, colantat pe ici pe colo cu camuflaj, a fost surprins prin traficul din California, având o destinație necunoscută. După ce a fost îndelung urmărit de paparazzi americani nu foarte experimentați (sau nu la fel de experimentați ca cei nemți), BMW M2 a luat ruta către circuitul Laguna Seca. Aici, conform martorilor oculari, piloții BMW au făcut 10 ture de circuit, timp în care prototipul s-a descurcat excelent, iar văile aride au răsunat pe acorduri de evacuare cvadruplă BMW M.

Din imaginile spion cu BMW M2 putem fi siguri că toată puterea asta M va fi exprimată printr-un design mai agresiv, cu aripi evazate, fante de aer, frâne mai puternice împrumutate de la BMW M3 și M4. Aparent, motorul va fi o versiune updatată a lui N55 (Twin Power de 3.0 litri), care va produce 365 CP și un cuplu maxim de 465 Nm. Din informații încă neoficiale am auzit că va sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și va atinge o viteză maximă de 275 km/h (cu pachetul M Driver).

BMW M2 va intra în producție începând cu luna noiembrie a acestui an. În acest caz, ne așteptăm la o lansare în luna septembrie, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Amintim că paleta nuanțelor de caroserie disponibile imediat după lansare va fi limitată la: Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue Metallic și Mineral Grey Metallic.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account