Poza spion: BMW Seria 2 Coupe

La scurt timp dupa ce BMW Seria 2 Cabrio a fost reperat in Germania, „fratele” sau Coupe apare si el pe sosele. BMW Seria 2 Coupe a fost reperat in Munchen, astfel ca putem vedea pentru prima oara cateva din elementele de design pe care ne asteptam sa le admiram pe sosele anul viitor, cand modelul va fi lansat.

Construit pe platforma F2x, noul BMW Seria 1 Coupe va face o mutare in gama si va fi vandut sub numele de Seria 2. Masina va prelua cateva elemente de design de la BMW Seria 1 Hatchback (mai ales la interior), dar pe ansamblu ne asteptam ca BMW Seria 2 Coupe si Cabrio sa fie mai sportive decat versiunea hatch.

BMW Seria 2 Coupe F22 beneficiaza de faruri redesenate (comparativ cu Seria 1 Hatchback), si are o infatisare mai eleganta si mai sportiva. Camuflajul masiv din jurul grilei rinichi nu ne permite sa ne dam seama daca farurile se prelungesc pana la grila, ca in cazul noului Seria 3 F30. Si stopurile vor fi diferite fata de cele de pe Seria 1.

Modelele BMW Seria 2 vor beneficia de arhitectura cu tractiune spate, versiunea Coupe ar putea fi combinata chiar cu sistemul de tractiune integrala xDrive.

Versiunea Coupe va fi lansata in productie in toamna anului 2013.

Puteti vedea mai multe fotografii pe site-ul Autoblog

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account