Poze spion: BMW Seria 5 2013 facelift

Modelul BMW Seria 5 F10 a avut un succes urias in randul clientilor BMW. Criticat initia pentru liniile ‘blande’ de design, Seria 5 a devenit un model indragit de jurnalistii auto din intreaga lume, si de clientii aflati in cautarea echilibrului perfect intre sportivitate, lux si stil intr-un singur autovehicul. Nu mai putin de 359.016 clienti din intreaga lume au ales un model BMW Seria 5 in 2012, transformand sedanul sportiv intr-un lider absolut in segment.

Dar iata ca la aproape patru ani de la lansarea sa, BMW Seria 5 se pregateste sa primeasca un facelift. Cele mai recente poze spion au fost surprinse in Suedia, acolo unde a fost reperat un prototip acoperit cu putin camuflaj, care ascunde modificarile subtile de design.

Farurile sunt inca ascunse, si la fel si sortul fata si spate. Si oglinzile laterale vor primi cateva modificari si probabil ca vor incadra si lumini de semnalizare. Aripile fata contin dupa cate se pare si cateva elemente cromate.

Pozele spion infatiseaza si un model Seria 5 unic, ActiveHybrid 5 propulsat de motorul cu sase cilindri si cel electric suplimentar.

Nu ne asteptam ca la capitolul motorizari sa nu vedem prea multe schimbari; asadar clientii se vor bucura in continuare de o gama variata de motorizari cu patru si sase cilindri, pe benzina si diesel.

Si la interior modificarile sunt la nivel minim. Pana si afisajul multi-functional care a debutat pe Seria 7 facelift e deja disponibil pe Seria 5 din iulie 2012.

Faceliftul se aplica si la versiunile break si Gran Turismo. Faceliftul va fi lansat pe piata in vara acestui an.

Imagini: Pixner / Tesladrivers.blogspot.com pentru BimmerToday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account