Poze spion: BMW X6 facelift 2013

Urmatorul model BMW care va primi o versiune facelift este BMW X6 2013. Iata ca versiunea facelift a primului Sports Activity Coupe proiectat vreodata de BMW a fost reperata in timpul unei sesiuni de teste langa uzina Spartanburg din SUA, Carolina de Sud. Fotograful de poze spion Palbay a reusit sa surprinda cateva din modificarile de ordin estetic pe care le vom vedea la modelul ce va fi produs ca model de an 2013.

Prototipul reperat este un X6 xDrive50i, care va beneficia de o parte frontala diferita de cea a modelului xDrive35i. Versiunea X6 facelift aduce modificari de ordin estetic la nivelul farurilor, al pragurilor fata si spate, si al luminilor albe de tip corona cu LED-uri. Si stopurile au primit LED-uri. Vehiculul de teste beneficiaza si de doua noi prize de aer, care ajuta la aerodinamica. La partea spate a masinii, stopurile vor primi tratamentul cu LED-uri.

Si grila rinichi a fost redesenata si se aseamana acum cu cea care echipeaza noul BMW Seria 6. Grila are acum si un aspect 3D, datorita faptului ca barele nu mai sunt plate ca pana acum, iar in partea frontala sunt stralucitoare, iar in spate mate.

Cea mai mare modificare adusa de versiunea facelift este sub capota. BMW va lansa o noua motorizare X6 pe piata europeana: BMW X6 xDrive50d. Despre noul model se spune ca este propulsat de motorul tri-turbo diesel despre care s-a tot discutat.

Se spune ca noul motor Tri-Turbo diesel se aseamana cu un motor cu sase cilindri si capacitate de 3.0 litri si are trei turbocompresoare. Puterea dezvoltata de acesta va fi de circa 400 CP. Consumul declarat este semnificativ mai redus decat cel al motoarelor diesel comparabile cu acesta.

Si agregatele ce propulseaza versiunile X6 xDrive30d, xDrive40d, xDrive35i si xDrive50i vor primi modificari, vor fi mai puternice si mai eficiente din punct de vedere al consumului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account