Poze spion: BMW Seria 4 Cabrio 2014

A fost reperat in Germania noul BMW Seria 4 Cabriolet. Vehiculul de test F33 acoperit de camuflaj ne ofera o idee despre designul succesorului modelului E93.

Dupa cum se poate vedea si in poza spion de mai jos, Seria 4 F33 Cabrio pastreaza plafonul pliabil din metal din trei componente. Sunt vizibile si usile mai lungi si indicatoarele de semnalizare din oglinzile exterioare.

Din punct de vedere tehnic, noul Seria 4, in ciuda numelui sau va prelua de la Seria 3 F30 motorizarile si pachetele de dotari. Ca si in cazul modelelor din gama Seria 3 Sedan si Break, si familia de modele Seria 4 va fi propulsata de motoare cu patru cilindri, atat diesel cat si pe benzina. Clientii care vor performante mai mari vor putea alege motorizarea de 3.0 litri turbo. Modelele diesel se vor vinde si in SUA, dat fiind ca recent BMW North America a anuntat revenirea motoarelor diesel cu patru cilindri pe piata americana, unde se vand deja motorizari pe benzina cu patru cilindri.

Clientii vor putea alege deasemenea intre sistemul de tractiune integrala xDrive sau sistemul clasic de propulsie. Motoarele vor fi cuplate la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau la una automata cu opt rapoarte, cu clapete pe volan. Transmisia sportiva cu dublu ambreiaj va fi rezervata modelelor BMW M4 Coupe F82 si M4 Cabrio F83.

Plafonul culisant ofera un spatiu de depozitare redus, prin urmare nu credem ca va exista si un model ActiveHybrid 4 Cabrio. Platforma ActiveHybrid este oferita la acest moment pentru BMW Seria 3 Sedan.

Se zvoneste ca pe langa versiunile Seria 4 Coupe si Cabrio, BMW lucreaza si la o versiune Seria 4 Gran Coupe cu patru usi.

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account