Zvonuri: BMW va oferi un Seria 1 GT cu ampatament marit

Potrivit lui Greg Kable de la Autocar, BMW va oferi viitorul Seria 1 GT in doua variante de ampatament. Cele doua modele vor da posibilitatea clientilor sa aleaga intre configuratia cu cinci si cea cu sapte locuri.

In Germania a fost surprins un astfel de prototip cu ampatament marit, iar imaginea infatiseaza o pereche de usi spate mai lungi si un plafon extins. Lungimea mai mare va oferi spatiu suplimentar pasagerilor din spate. Ambele variante sunt construite pe platforma cu tractiune fata, cea care va fi utilizata in cazul multor modele BMW viitoare.

BMW Seria 1 GT va concura cu Mercedes-Benz Clasa B.

BMW a prezentat in avans noua generatie de vehicule cu tractiune fata la Salonul auto de la Paris 2012, acolo unde a debutat modelul BMW Concept ActiveTourer.

In forma sa de concept, vehiculul premium FWD care arata ca un minivan utilizeaza o platforma hibrida de tip plug-in cu arhitectura eDrive si un motor pe benzina de 1.5 litri cu 3 cilindri.
Puterea totala dezvoltata de model la stadiul de concept este de 140 kW/190 bhp, si care accelereaza masina de la 0 la 100 km/h in mai putin de 8 secunde. Viteza maxima este limitata la 200 km/h. Dat fiind ca proiectul se incadreaza in programul EfficientDynamics, si consumul este foarte redus, de 2.5 l/100km, in vreme ce emisiile de CO2 sunt de 60 g/km CO2. Bateria litiu-ion poate fi incarcata de la o priza conventionala. In modul electric masina are o autonomie de 30 km.

BMW Seria 1 GT va atrage clientii din segmentul premium care apreciaza un nivel de confort ridicat, o pozitie inaltata la volan si spatiu generos la interior, dar si familii pentru care functionalitatea si versatilitatea este importanta.

Primul model este programat sa debuteze in anul 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account