Poze spion: BMW Seria 4 Gran Coupe

Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe a fost reperat in Germania in timpul unei sesiuni de teste.

Tinand cont de faptul ca prototipul este acoperit doar cu putin camuflaj, intelegem ca noul BMW Seria 4 Gran Coupe urmeaza sa fie dezvaluit mai repede decat ne asteptam. BMW Seria 4 Gran Coupe este un model premium compact ce are la baza BMW Seria 4 Coupe si Seria 6 Gran Coupe, din punct de vedere al principiilor de baza si al designului. Masina va concura cu Mercedes-Benz CLS CLA si are nume de cod F36.

Din punct de vedere al designului, modelul cu patru usi va beneficia de o luneta spate mai alungita, care se termina cu un portbagaj conventional, element de design care sporeste la nivel vizual dimensiunile laterale ale masinii. Partea laterala are un design bine intins, dinamic, care va conferi masinii un aspect premium si va oferi in acelasi timp pasagerilor mai mult spatiu la interior.

BMW-4-Series-Gran-Coupe-spied-front-three-quarters

Designul partii frontale si al partii spate reprezinta elemente de noutate si vor fi diferite de cele ale modelelor cu doua usi. Pachetele de dotari, optionalele si trenurile de propulsie vor fi probabil aproape identice cu cele oferite pentru modelele BMW Seria 4 Coupe si Cabrio.

Ne asteptam asadar sa vedem un mix de motoare diesel si pe benzina, cu patru si cinci cilindri. In 2015 va fi lansata si o varianta BMW M4 Gran Coupe.

BMW-4-Series-Gran-Coupe-spied-side

BMW Seria 4 Gran Coupe va debuta in a doua jumatate a anului 2014.

[Sursa: AutoPlus via IndianAutosBlog]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account