BMW M2 CS surprins cu evacuare de M3

Pozele spion recente ne arată prototipul presupusului BMW M2 CS, cu un eșapament care pare să suștină ideea că această versiune cu perfomanțe crescute va avea propulsorul preluat de la M3/M4.

Zvonurile despre faptul că BMW pregătește o versiune CS a coupe-ului M2 planează de ceva vreme. Prototipuri M2 testate intens pe Nurburgring au alimentat această posibilitate, dar fără să ofere indicii vizuale evidente. Însă de curând au fost surprinse pe șosele modele M2 camuflate parțial care au atât blocuri optice modificate, cât și un eșapament care pare să confirme zvonul că motorul versiunii CS va fi același folosit și de modelele M3 și M4. Într-adevăr, în pozele spion publicate de bimmerpost.com se poate observa că M2-ul camuflat are o tobă de eșapament care seamănă cu cea regăsită la M3 și M4. Informațiile neoficiale care au circulat până acum spun că M2 CS va avea motorul fraților mai mari, însă în cazul său puterea va fi redusă la 400 de cai.
Bimmerpost mai atrage atenția că și discurile de frână ale prototipului spionat erau mai mari decât ale M2-ului standard. Iar așteptările sunt ca M2-ul CS să aibă și suspensii cu reglaje și mai sportive. De asemenea, este plauzibilă distingerea și printr-un design mai agresiv, redat prin decupajele spoilerului frontal sau elemente aerodinamice suplimentare. Cert este că partea frontală a prototipului M2 spionat este puternic camuflată, ceea ce lasă de înțeles că vor fi făcute modificări la nivelul spoilerului. Cert este că toate modelele din Seria 2 Coupe urmează să treacă printr-un facelift. Iar M2-ul camuflat are montate faruri și stopuri noi. Se observă în deosebi formele mai angulare pentru angel eyes. În timp ce Seria 2 Coupe facelift ar putea fi prezentat până la finalul acestui an, M2-ul actualizat este posibil să fie dezvăluit în 2018.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account