Poze spion: MINI Cooper S versiunea facelift 2011

MINI-R56-LCI-Facelift

Viitoarea versiune facelift a lui MINI Cooper S a fost reperata de cei de la AutoExpress aproape fara nici un camuflaj. Chiar daca modificarile sunt mai subtile decat la versiunile anterioare, MINI R56 aduce totusi cateva imbunatatiri binevenite. Putem observa astfel cateva elemente de la modelul Countryman, cum ar fi grila pozitionata mai jos, care si-au gasit loc in designul acestei versiuni facelift.

In partea din fata, grila a pierdut cadrul cromat in favoarea a doua prize de aer cromate. Faceliftul include si prize de aer mai mari, ce vor ajuta la o mai buna ventilare a franelor. Raman la locul lor prizele de aer false, dar versiunea facelift va primi o capota mult mai agresiva.

Si partea spate a suferit cateva modificari. Stopurile au LED-uri, ce vor fi incorporate in designul clasic. Stopurile de ceata sunt mai mari decat la versiunea anterioara. Modificarile sunt completate de o bara spate mai agresiva.

La interior gasim elemente si materiale imprumutate de la noul Countryman.

MINI va mari puterea unora din modelele sale, incepand cu MINI One, 96 CP, MINI Cooper, 120 CP, si MINI Cooper S, 184 CP dintr-un propulsor nou cu turbocompresor twin-scroll.

Mai mult, MINI Cooper D R56 e echipat cu acelasi motor intalnit la noul Cooper D Countryman, 112 CP si 270 Nm cuplu maxim.

MINI Cooper S 2011 va fi lansat in august.

[Sursa: AutoExpress]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account